Ама апчето ми е испиено околу 17ти ноември, па ми дојде на 25 ноември па требаше на 25 декември но нема уште.
а пред да ти дојде принудно на 25.11? кога ти идеше обично? чим си направила тест ти касни или од стрес, од промена на клима, на крај отиди си на гинеколог да си бидеш мирна
Ама не си бремена, до сега 100 пати ќе покажеше тестот. Не знам како да ти објаснам, не си бремена. Од апчето се ремети, хормонско е. Затоа односи со заштита се има.
Значи исходот е тој не си бремена. Изреметено ти е се од апчето и затоа ти касни, и во октомври да си го испила може ќе ти прави осцилации во наредни 6 месеци. Смири се ќе добиеш.
Не си бремена, опушти се, нема потреба од тестови. И подоле имаш ставено негативен, на толку доцнење досега ќе покажеше.
Женски ве пукнав сите, извинете.. Сабајлево се будам и гледам дека ми дошло. Кога сум под стрес не размислувам рационално плус и гинекологот ме уплаши што ми рече да почекам до понеделник па да направам тест зашто било рано, најмногу се уплашив од тоа. Фала ви премногу на сите, извинете уште еднаш и отсега со ум во главата, доста ми беа стресови.
Ете гледаш... ајде сега памет во глава само. За некоја година да ни дојдеш во групава со другата желба.