Ne mi e jasno kako moze ovulacija sega koga 2 dena mi kasni jas nekako se bunam i racunam nonstop koga ima ovulacijankoga plodni denovi
Na 22ri sekad na 28 den mi idi...izvinete ako mozi nekoj da mi objasni tuka poubavo so iskustvo zatoa sto maticmnava nit mi objasna nit nisto a se trudime i za bebce vise 4 5 meseci
Можеби овој месец имаш подоцна овулација. Требало да ти објасни матичната тоа. Ако е денес 22мм фоликул работете на случајот. Мене не ми се случила доцна овулација па не знам. Во секој случај, откако ќе добиеш, од кај 8-10 ден од циклус ќе идеш за следење на овулација. А секако не е лошо и упат да побараш за хормони на 3 ден од циклус. Пап брисеви имаш правено.
Со фоликул од 22м ри денес имаш овулација без разлика шо ти касне 2 дена тоа ти е доцна овулација Имајте однос денес но штом те болела кичмата стомакот ја мислам прснат е фоликулот За бременост нема никакви шанси пошто тек сега овулираш
Не си разбрала Она мисле дека може да е бремена сега бидејки и касне Затоа и кажав не е бремена ама може да остане ако има однос денес