Vcera na 20ti januari znaci trebase da dobijam ama ne mi dojde inaku nikogas ne mi kasni nekogas duri nekogas i pred datumot dobivam. Utrovo napraviv test Be safe 1 +1 gratis imase negativen bese .Popladnevo napraviv test Self Clear i toj e negativen.Dali e rano uste da pokaze bremenost? Inaku imam simptomi od denes gadenje i povrakanje silni glavobolki cesto odenje wc.
Повтори го тестот за два дена може си имала касна овулација. Не мора точно како саат да доаѓа менструација не сме машини
Zdravo zenski, vo plodni denovi sum i imav nezastiten odnos so decko mi, ednas svrsi (ne vo mene) se izbrisa i posle eden saat pak imavme. Nema urinirano. Ima li sansi za bremenost?
Здраво женски, денес направив тест, и во првите 5 минути ја немаше линијата , но после 10-15 мин се појави. Дали некој е имал вакво искуство и да е навистина бремена? Позз
Не знам , и јас се зачудив но оваа е некако розевкаста линија, па затоа ме стави во мисли. Сепак ти благодарам.
Mene vaka mi se pojavi posle 5 min bremena sum. Ama razlicni se testovite, ako na upatstvoto pisuva deka ne e validen posle 10 min togas mozebi e evaporaciska. Na tvoe mesto bi go povtorila testot.
Denes imav nekolku kapki krv i mi prekina. Ako do utre ne mi dojde ke se javam na maticnata da vidam so ke mi rece. ova prvpat mi se slucuva.
Ми доцни 5 дена и немам никаков симптом дека за брзо ќе ми дојди. Направив 3 теста и се негативни... Претходните месеци имав редовен циклус. Дали се уште има шанси за бременост или е нешто друго? Моментално сум надвор од Мк и не можам да посетам гинеколог
Ne sekoja ima implatacisko krvarenje jas nemav , 7 dena pred da dobijam imav pozitiven test , i toa test napraviv bidejki mnogu kiselini imav ne ni ocekuvav pozitiven bidjeki ne ni imavnekakvo krvarenje