Јас немав имплантациско.Чекав да ми дојде не планирав тест да правам па после два дена направив тест и оп позитивен
Jas mnogu rano imav simptomi a implataciskoo pakk ic nistoo od toa , neli sekoja 2 bremena ima i si vikam ne be nema shansa nemam takvo krvarenje haha nemozi ama ete 7 dena pred dobivanje pozitiven
Стварно не знам. Го купив на одмор кога бев во странство. На почетокот не ми се веруваше дека има линија си викав некој кинески тест е, после тоа купив Clear blue што покажува + и - и ми покажа одма + и тоа не со прва урина.
Zdravo, proveruvav bhcg preku krv i rezultato e 19, ginekologot mi rece da go povtorime testot za edna nedela bidejkji ne bil negativen, pravev i domasen test so urina dva pati izleze negativen. Vase mislenje?
ако си бремена бетата се дуплира на 2-3 дена затоа ти кажале за 1 недела да одиш пак да проверите... без гајле ќе биде се во ред
Edna nedela, na 20 trebase da dobijam, inaku imam i neredovni ciklusi megjutoa od oktomvri navamu dobivam redovno(19/20ti vo mesecot)
Малку е ниска за една недела доцнење.Ама можеби си имала касна овулација.Ти посакувам да биде се во ред и да имаш лесна бременост
Bhcg preku krv koga ispituvav mi docnese samo tri dena (vo cevtrtokot proveruvav) a deneska napraviv test doma i negativen izleze Kje proveram sega pak vo cetvrtok preku krv pa kje vidime Se nadevam kje bide se vo red, fala ti mnogu
Тие се покажаа баш сензитивни, и на 20 бета сум имала ептеен бледа цртичка. Повтори си бета пак за сигурно и ти посакувам најдобар исход, меѓутоа биди си спремна на се.