Можеби фоликулот не прснал за време на овулација и се претворил во циста.Оди пак кај матичната нека те прегледа
Здраво, еве ме мене пак Денеска повторивме бхцг преку крв, негативно е… Меѓутоа проверив и андростендион бидејќи сум со PCOS докторката ми рече бидејќи си планирам бременост да го провериме и него (проверував сите хормони пред 4-5 месеци, рутински, тогаш не планирав бременост и сите беа океј ) е сегаандристендионот ми е покачен (4,58, се слушнавме со докторката ми рече во понеделник да одам да ми каже за терапија затоа што морал да се регулира андростендионот. Јас како што ја разбрав преку телефон спиронолактон треба да пијам, 2-3 месеци и во тој период нема да можам да останам бремена но после тоа секако дека ќе може да си останам бремена. Сакам доколку има некој искуство да сподели или е запознаен повеќе со ваква ситуација. Многу се плашам дали ќе биде се во ред… Се извинувам за долгиот пост ама сакав да објаснам убаво
Zdravo devojki Predhodnata menstruacija mi zavrsi na 10.01 posle toa imav nezastiten odnos, no ne svrsi vo mene. Pred 10 dena mi pocnaa simptomite za dobivanje, bolni i otecni gradi kako i voobicaeno, no od prosla nedela pocnav da imam macnini bolka vo zeludnik i povrakjanje. Dobiv na 30.01 i bolkata vo gradite se povlece, no macninite vo zeludnik seuste se prisutni. Vo petokot napraviv obicna krvna slika i se beshe vo red, napraviv i test za bremenost koj izleze negativen Bi sakala vase mislenje dali postoi sansa za bremenost iako imam dobieno i negativen test i dali da go povtoram testot ?
Здраво прашањето не е за овде но не најдов тема Сакам да ве прашам при сексуален однос со кондом можно ли е кондомот да пукне а да не се примети? На пример мал дел од кондомот да се скине и да истече малку сперма а да не се примети
Spermata bese vo kondomot ja vidov mislev od nekoj del na kondomot malku da bide skinat da e preteklo a da ne se primeti
dobro utro nova sum na forumov i sakav da spodelam so vas i vase iskustvo so testovite za bremenost i nekoj mislenje da kaze fala vi
Јас гледам бледа втора линија но повтори го тестот утре или провери бета ако си во можност. Кога треба да добиеш?
па незнам точно дата затоа што не ми е редовна на 35 до 40 дена ми иде највероватно има покасна овулација изгледа најсигурно ми е преку крв