Не може.И да си бремена сигурно не е тој фолекул што го виделе на 10.02,нема никакви шанси во понеделник да си имала однос,а во петок позитивен тест.Ако си бремена тогаш е најверојатно е зачнато пред прегледот
И мене ми падна чудно, обично добивам циклус на 31 ден , на 28 ден беше прегледот и тоа ми го кажа. Се надевам дека нема да испадне биохемиска .
И мене ми кажа докторот дека не се гледа ништо во матка а јас имав позитивни тестови и позитивна бета. Хормонот се лачи од оплодување, затоа има тестови кои покажуваат по 5 дена од однос, надежно ако тогаш и била овулацијата нели, а плодот ќе се вгнезди подоцна нели.
хормон за бременост, бета HCG, почнува да се произведува од плацентата кога ембрионот ќе имплантира во слузницата на матката.Тоа што не се гледа на ехо е поради тоа што ембрионот е премногу мал на почетокот.Затоа обично кај сите се гледа околу 6та недела
Значи на 14ти правеше членката.На ден доцнење.Која недела може да биде со 12 бета?дај читајте малку претходно постови.Да не мора членката на цела мака да одговара истото
Петокот правев бета беше 10.04 денес 12.95. Требаше да добијам на 14ти и од сабајлето правев тест и беше позитивен со бледа црта попладнето проверив бета преку крв.
Zdravo devojki ve molam za mislenje trebase da dobijam, no mi docni 6 dena denes oravev test negativen a gi imam simtomite za dobivanje ne znam sto da pravam ne mi docnelo do Sega tolku najmnogu 3 dena.