Се е школо Може ке научите да се заштитите после ова П с после првото апче може да е изместена овулацијата од кај сте сигурни оти поминала
Нормално дека има шанси, хормонско апче е. Плус втор пат испиено во рок од неколку месеци. Сигурно ќе му биде потребно време на телото да се врати во нормала. Може и нареден месец ќе ти доцни.
Или спирала или кондом зависи колку разбран маж имаш Ама жена у 21 век да се ставиш у рацете на маж и да чекаш он да те пази е глупост Ако неке кондом оди стави си спирала
Toa sekako, ne ni bega. Malku bevme podnapieni i bidna, na mladi godini ne ni se desi propust sega koa ostarevme, no toa e. Sepak fala vi mnogu za mislenjata i odvoenoto vreme
Се дешава да згреши човек финтата е да научиш нешто од тоа и да не поновиш грешка Стави спирала 5 години ке бидеш мирна таман тогаш менопауза ке те фати
More mi ide zena da platam ne za cistenje tuku eve koa ke go fati merak neka ima kade, jas posle sluckive tesko da se osudam veke pa ne kondomi ne znam so da ima haha
Апчето делува пред овулација ко што знам. Ако ти била помината овулација, на 3 дена пред циклус скоро и да не постои шанса за бременост. И јас мислам немало потреба од апчето ама добро разбирливо да си исплашена. Ти касни сигурно од апчето сепак е хормонско.
Zdravo na site Pred dva dena doznav deka sum bremena 5ta nedela . No me maci to sto pred dve nedeli primav lokalna anestezija i popravav zabi, pa doma piev i brufen za zabobolka. Dali ima nekoja slicno iskustvo ? Isto taka veke edna nedela imam bolki na desnata strana , mi preporacaa Magnezium da zemam. Naredna kontrola ke pravam posle edna nedela..(btw prva bremenost mi e i malku sum isplasena)
Јас во 6ти месец бременост поправав заби со локална анестезија. Нема влијание поготово не уште пред имплантација на плодот. Магнезиум се препорачува во бременост.
Дали е можно направив три тестови сите се негативни Ми доцни циклусот 6 дена , сабајлево кај матичен др бев да испитам преку крв хцг како најсигурно (чекам резултати) На гинеколог не закажав нели ако е рано нема на ехо да се види Дојам синчето има 2 год Болки имав како за идење но не ми дојде , имам две деца родено од искуство знам дека болката за идење и бременост е иста можна ли е бременост на 3 негативни
На 6 дена доцнење требало да покаже до сега позитивен ако си трудна. Сега ќе знаеш најдобро со тестот од крвта.
dai e mozno ? Go vidov posle 5 minutki 6 .. laboquick ... ne mi se verva .. neznam sto da mislam .. deckoto ima azospermia mozno e vakvo neshto ? Vcera krevav baagi teski raboti ... se nadevam ako e nekoe cudo nema da imam gajle .. ama neznam vo sok sum ne mi se veruva uste .. sto mislite ? Inace trebase denes da mi dojdi .. imam taka nekoi slabi grcevi kako za pred dobivanje a gradite ne me bolat ic .. neznam neznam nevozmozno e ... a sepak testot drugo kazuva ... dali e mozno cudo ? Inaku bledo rozevka e ne se gleda bas dobro na slikata .. ama tuka e ja ima linijata .. dosega neznam dali laboquick davaat evaporaciski vakvi .. sto znam ..
I mene vaka mi pokaza, dva pati pravev. Edniot vecerta drugiot sabajle so prvata urina, mi kasnese samo 2 dena. Bhcg napraviv i se vide deka e mnogu rana bremenost.
Провери си во лабораторија. Ако сопругот има азоспермија и си бремена рачунај дека ти си добила два не еден туку два џек пота. Ова што го гледам на тестот е исто ко мојот што беше, ене го 3 години ќе полни во јули.
Bev na ginekolog mu ja kazav situacijata ... mi rece da odam ponedelnik da proveri na eho .. a za preku krv mi rekoa sabajlecki .. Vika vaka pokazva rana bremenost ama ne e sigurno .. mi dade synfoline da pijam i utrogestan .. i aspirin po eden deka sum pusac .. neznam stvarno mie cudno azospermia aa testov pokazuva drugo .. zedov uste dva laboquick .. ama neznam stvarno jas nesakam da se raduvam prerano ne mi e jasno uste sum vo sok .. (deckoto ima azospermia )veke godini godini i neznam stvarno toj vikase nema sansa nikakva nema .. seuste mu nemam nishto kazano .. neznam sto ke bide .. jas iskreno mnogu se nadevam deka e bremenost ama .. kolku sto se nadevam i raduvam tolku mi e i cudno i neverno .. ne se pojavi vednas nego po 5 minuti 7 .. ama pak neznam evaporaciska ne bi bila si velam neznam neznam stvarno sum u šok
Понекогаш чуда се случуваат. И во медицината 2+2 многу ретко е 4. Така да, чекаме да пишеш, што ќе биде.