Se mislev za utre sabajle da go povtoram testot .. i ako e negativen nema beta da pravam ako ima bleda kako na prviot obavezno pravam ..iskreno nemam nadez mnogu plus azospermia i sto znam .. ama mnogu me buni prvata bleda ...
Тестот што го имаш правено, е еден од најточните. Европациски не покажува. На сликата е апла розевка, така да реагирала бетата. Сепак може и да се работи за биохемиска, ако покажува негативен после тоа.
Негативен може да ти покаже и ако не е доволно концентрирана урината... Од лабоквик до сега незнам за лажно позитивен тест. Инаку дечко ти имал азоспермиа ама во меѓувреме може се промениле нештата, спермогенезата е на 3 месеци. Најдобро утре направи си бета, таму нема утка
Дефинитивно има линија на тестот лабоквик нема утка. Ајде ќе ни пишеш утре што ќе биде. Праќаме среќа.
Џабе .. направив сабајлево .. негативен за жал .. .а ме покри докторот со терапија .. еххх .тоа е не било за да бидне ... ме зачуди лабо да даваат онакви интензивни евапорациски или можеби навистина биднало нешто па биохемиска па ке ми дојди незнам навистина .. еве уште ја чекам вештерката .. не се надевав многу а пак се разочарав ...
А кај другите тестови нема евапорациска затоа ме буни првиот тест од вчера . (Јас си испив тоа што ми рече докторот иако тестот е негативен па ако дојде тетката ке ги прекинам .. тоа е ..
Ке почекам уште два дена ако не дојди ке направам .. И мене.. баш еднаш ми се случи вака ама тогаш дури со послаб интензитет беше .. тоа можеби било евапорациска ама овој првиот беше розе затоа ме зачуди .. еве го сега исушен пак малку се гледа ама .. ништо изгледа .. само градите ич не ме болат а пред добивање секогаш ми се чуствителни незнам стварно ..
Јас јануари добив ваква бледа линија на лабоквик тест но кај мене не се појави одма, сури отпосле видов кога сакав да го фрлам тестот. Кај тебе имаше розе боја што може да значи и биохемиска. Имам еден куп лабо тестови направени и никогаш ми немаше покажано линии освен кога имав биохемиска, па кога останав бремена со првото на 24ти ден од циклусот покажа ваква и сега во јануари ми покажа вака. Еве ја сликата