Незнам стварно баш помислив чудо бидна .. тоа е .. на овој од денес нема ни евапорациска ни ништо .. така да .. можно е биохемиска .. и баш мие криво
Добро е и преку крв излезе негативен тестот , незнам дали да одам на гинеколог или веќе да не се паничам Сакав само да ве прашам вие што испитувате преку крв бета хцг КАЈ својот матичен др колку ви наплаќаат мене ми наплатија на приватно 700 денари
Уште ја нема вештерката изгледа ке ме мачи .. ама немам ни болка во гради ништо ништо .. од време на време така као маалце напнатост кај јајниците ама ништо изразено ... зедов уште еден лабоквик во случај да не дојде .. што не ми се верува ама ајде можеби ке бидне некое чудо ..
Гледај со што посконцентрирана урина да го направиш. Не пиј многу течност насабајле. Ако не ти дојде до понеделник направи си преку крв така ти е 100% сигурно нема да си во неизвесност.
Pak negativen pravev .. a od vesterkata nistoo nishtooo valjda ke si ja cekam .. izgleda nema nishto od ova cudo sto go ocekuvav ... samo pak ke recam ako bilo biohemiska .. zoshto dosega uste nemam prokrvareno .. ili ako bidnalo nishto zoshto sega ne kazuva testov .. labokvik e site go falat neznam .. mozebi sum dosadna ama moram da kazam ovde bidejki nemam kade
Otidov mi rekoa duri vtornik ke mozi za rezultati ako sakate vtornik dojdete ke zemime krv jas rekov sega ako mozi da mi zemat krv .. i mi zedoa .. se nadevam i da imalo neshto ke pokazi da ne mi e vo misla .. sega rezultatot vtornik ke pokaze ...
Јас Февруари имав биохемиска, од бледо позитивен тест и бета 10.04 па 12.95 ми каснеше 5 дена и добив. Провери преку крв и ќе знаеш на што си .
Devojki .. dojde tetkava .. bez bolki bez nishto .. se nadevam taka ke si odi .. vi ja pustam celata sreka sto pobrzo da si vidite dve crtki ..
Zdravo sakam da prasam nesto Trevase da dobijam menz na 25 mesecov Vaka posledni odnosi imav krajta na januari 25, sledniot den mi dijde menz, vo fevryari dobiv menz tocno na 26ti i se bese vi normala, no ete ovoj mesec docni, dali enos moze da se pokaze nesto posle tolku vreme? Fala vi
Последниот однос ти бил на 25ти јануари и од тогаш два пати си имала регуларно менструација и прашуваш дали е можно да си трудна?
После две менструации тешко да си бремена, евентуално ако си имала сега односи, па да си останала трудна. Направи си тест.
Зошто се впуштате во сексуални односи кога не знаете ништо од сексуална едукација? Или кога веќе не знаете зошто не користите заштита? Тебе ти е грижата за случајно да не си трудна а знаеш колку болести има што се пренесуваат сексуално што во иднина може да ти направат проблем кога ќе сакаш да се оствариш како мајка? Барем сега интернетот ви е на достап на сите, отвори прочитај како се тоа функционира. Кажуваш си имала однос и одма утрето си добила прво и да си сакала да останеш трудна не си ни била во плодни денови штом одма после тоа си добила, ама па како би знаела…?
Devojki zdravo edno prasanje ako moze nekoj da mi kazi pobrzo..imav menstruacija pred 4 dena mi zavrsi nooo imam nekako bolki dole kaj jajnicite i vo kicmava i i me cesaat gradite i me naboluvaat od sto moze da bide?