Zenicki ja vcera pisav, mi e strav da odam na ginekolog, pak bolkive i se pojaki kicma gradive mnogu me bolat i custvuvam tapa bolka bo leviot jajnik samo, a imav vise dobieno pred 5 6 dena, ne veruvam da bide bremenost se plasam a i duri me boli i vo sredina do zeludnikot
А зошто ти е страв да одиш на гинеколог?Ништо не е болно.Оди прегледај се да не имаш случајно циста.бремена не си чим си добила
Епа земи кугла и гледај во неа Или да извадам гравчињата? Дај не се заебавај, ако не идеш на гинеколог кој може да ти каже шо ти е? А да, еве ќе ти кажам Ако си имала добиено, не си трудна.
Ако си имала циклус последно пред 5,6 дена сега си во овулација. Од тоа е болката во јајник и градите.
Си имала незаштитен однос?Па направи тест ако се сомневаш.Не знам што очекуваш да ти кажиме ние.Еве јас имам рана овулција 10 11 ден од циклус и секогаш имам два дена болка во јајниците некогаш и во градите.
Понекогаш кога читам мислења на вакви теми прво што помислувам е дека некој се зафркава.. После како продолжува таа личност со пишување сфаќам дека стварно има женски што појма немаат,а се сексуално активни. Девојки барем сега има интернет се се може да прочитате... Може да осеќаш таква болка од овулација,прехлада,може да е циста,почекај некој ден ако не се смири најубаво е да се консултираш со гинеколог
Не може да си трудна ако си имала менструација пред 4 дена. Ако толку се сомневаш купи си тест направи си. Јас такви болки како што ги опишуваш имав кога ми дијагностицираа ендометриоза и тоа не е шала оди си на доктор овде на форумов никој нема да ти каже од што ти се болките, сѐ може да е. И стварно многу ме занима тие што поставуваат вакви прашања имав добиено 3 пати до сега ама да не сум трудна по колку години имаат, се кладам максимум 14 год…
Абе да не плаши и за тоа некој измислил едно нешто, а тоа е кондом. Си го става фино лепо дечкото и без грижи ќе си тера. Ама членката мислам дека е и малце испод 18 години, според прашањава и размислувањата.
Здраво Дали некоја има искуство со многу рана бременост. Минатата недела направив ветахцг 55 , после 7 дена се покачи на 687 но на ехо ништо не се гледа ниту ќесичка е создадена. Само видена е циста на десен јајник. Ми рекоа да отидам пак наредна недела ни до тогаш како ќе издржам , затоа пишувам тука
Честитки, со лесно ќе се види ќесата кога бетата ќе биде над 2500, сега е рано. Следна недела ќе се види
Odi proveri i ke bides mirna ili napravi test i jas imam bolki vo desen jajnik denes trebase da dobiam napraviv test pozitiven
Zdravo, vekje nekoe vreme se obiduvame so partnerot, no prv pat nekolku dena po ovulacija imam strashni bolki vo zheludnikot, kako neshto da me gori. Dali nekoja se soochila so vakov simptom, bidejki chitam deka “heartburn” e megju prvite simptomi, a prethodno ne sum iskusila nishto slichno? Se plasham da se napijam bilo shto, vo sluchaj da e bremenost :/