Ако баш на овулација сте имале, а не покасно, мислам дека немаш причина за паника П.с. мене ми касни 2 дена ама имам чоколадна циста, да тркнеш до гинеколог да видиш да не е нешто такво.
Па негативен е, ваљда ќе покажеше. Нели и касни веќе 2-3 дена ко шо разбрав. Освен ако math aint mathing, требаше барем бледа линија да излезе веќе?
Не, ок, ја измешав брзино, мислев кажуваш дека нема простор за паника ако односот бил на ден овулација Ова работава мозок ми клука па не прочитав поубаво
Од прва менструација до сега ми била секогаш редовна на 28 дена, затоа сум во паника и плус овулацијата и секогаш пред да ми дојде 4 дена по ред имам кафеав исцедок, главоболка некогаш а сега немам ич ништо.
Добро ама не сме програмирани роботи жив организам е, има и други причини за доцнење, промена на време, навики, стрес… ако ти доцни и понатаму за два-три дена повтори го тестот за да бидеш сигурна.
Да си тркнеш до гинеколог јас мислам. Ти спомнав за циста како причина, напрај едно ехо за секој случај
Dali e mozno vo tekov na denov pravam test za bremneost odma mi izleguva bleda rozeva linijai,potoa vecerta napraviv uste eden negatoven bese?
Може ако првиот бил со посконцентрирана урина. Направи го со прва урина од сабајле или не пиј течности минимум 4 саати.
Здраво, девојки! Направив 2 теста за бременост на sure check, денеска требаше да ми дојде менструацијата. И двата теста беа позитивни, па решив да направам и крвен тест и еве ги резултатите. Што мислите вие?