воопшто не е жолт нема многу мокрача три капки имам ставено само го направив со ефект за да се види поубаво еве како изгледа без ефект
Devojki zdravo, edno prasanje mi treba dali nekoj ima iskustvo se borime za bebce e sega 3 dena mi kasni napraviv test dva dena pred da mi dojde bese negativen e sea koa mi kasni 3 dena zavcera koga bev do toalet na harijata se izbrisav imase kako ligavo i malceee rozeva bleda krv si rekov ke mi dojde do vecerta ama nisto pak si legnav si rekov ke mi dojde do vcera sabaljeto pak nisto.....dali mozno e da sum ostanata trudna nekoj da mi objasni istoto, nemam vise nadez strav mi e da kupam test da napravam a sabalje samo sto otidov na rabota taka odednas malce mi se slosi i cel den mi se vrtese i me bolat dole jajnicite
Направи уште еден тест и ќе знаеш на што си.Можеби ти пробива пополека а можеби си бремена,се надевам второво.Знам дека ти е стрес со тестовите ама да не се мачиш и да размислувашСо среќа
Братучетка ми пие антипсихотик и антидепресив, и лекови за пролактинот. Сака да остане бремена. Дали тоа значи дека не може од лековите да остане бремена или треба да и се намалат ако остане?
Братутетка ти треба да се консултира со стручно лице-доктор.Не значи можеби дека е од лековите можеби е друго,а можеби не е од ништо.А дали треба да се намалат овде никој не може да ти каже
Утре треба да (не) добијам, денеска од симптоми болка во кичма и јајници, ненормално гадење и покачена температура. Вирус ли е бебе ли e ќе дознаам утре
Пролактинот и тоа како игра улога за забременување. Другите лекови не се пречка за останување бремена но се пијат со контрола на доктор дали истите или замена која може во бременост.
Сакам да останам бремена, но имам проблем со мокрачата подолго време не можат да ми откријат, често присутни леукоцити, често мокрење на секој саат, а се што испитав е уредно. Дали да останам бремена во овој случај? Има ли штета?
Шеќер на гладно и тримесечен шеќер се уредни. Скриен шеќер немам испитано. Ама ваљда и овие другите 2 параметри нема да се ок ако имам шеќер?
А зошто страв да направиш тест? Најубаво е да направиш, па ќе знаеш на што си. Ако продолжи да ти касни, а не си бремена да отидеш на гинеколог да видиш да не имаш некоја циста.