Здраво, до кога може да се толерира/да се чека при дијагноза празен сакус? Кога најдоцна може да се појави ембрион? Благодарам
Zdravo dali e mozno uste 16 dena da imam za do dobivanje a ja da nemam ovulacija povekje? Pravev pred 4 dena test za ovulacija bese pozitiven vcera pravev nemase samo 1 crta?
Мислења за тестот? Имам чувство дека сум бремена..Мислам дека треба за неколку дена пак да правам тест за да покаже подобро. Денеска 14 дена од овулација. Мината бременост слично тест после 2 недели негативен а после 4 дена добив бремена 2-3 недели со дигитален тест. Поздрав до сите и имајте убав ден
Позитивен, ист ваков и јас правев и тоа пред да добијам (едно 7-9дена). И ми покажа бледа црта, иста вака Со лесно!
Здраво на сите! Јас сум нова овде Моментално сум на одмор и не сум во Македонија, ми доцни менструација веќе шести ден а до сега ниту еднаш не сум имала задоцент циклус. Последниот циклус ми беше од 11-16 Јуни. Со дечко ми имавме незаштитени односи , но во неплодни денови. Дали некој имал вакво искуство? Направив два теста, едниот беше невалиден другиот негативен.Имам симптоми како поспаност и зачестено мокрење. Штом се вратам од одмор ќе посетам гинеколог, но во неизвесност сум, многу би ми значело доколку слушнам искуство од други. Благодарам
А ти знаеш точно кога ти се плодни денови?Ако сметаш според некоја апликација голема е можноста и да не знаеш точно кога ти се.почесто мокрење имаат сите на одмор.на 6 дена доцнење најверојатно ќе покажеше тестот ако има нешто.