Zdravo, sakavme da probame za bebe, jas vo plodni denovi poznavam po toa sto imam dosta sluz togas, i nekako ne ispadna bidejki na partnerot nemozese da mu dodrzi erekcija, bese tvrd pred da mi go stavi i posle se spusti neznam zosto taka dali od premnogu vlaznost kaj mene ili drugo neznam, pa posle zedov so raka i pred da svrsi se kaciv jas vrz nego ama ne vleze nesto bidejki odma se spusti od koga svrsi, mozam li na vakov nacin da zabremenam ? Ne vidov sperma vo mene nitu osetiv mozebi povrsinski samo neznam dali nesto vleze a sakame bebe.. i sto e pricinata taka da se spusti a pred odnosot da e vo erekcija dali mozebi ako e premnogu vlazno ili ne e do toa ?
Moze ne e za ovde prasanjevo ama zosto koga e on vrz mene osekam nekako kako neugodnost iako sum mnogu vlazna, ne bolka ama kako da ne sum dovolno rasirena kako da mi e tesno dole, dali e toa sto retko imame seks pa se uste ne sum dovolno prosirena dole ? A koga jas vrz nego ne osekam taka togas mi e u red sve i poubavo mi e sto e pricinata za toa sto razlicni pozi razlicno mi deluvaat ? A vlaznost navistina ima dosta i sekad sym vlazna ne e do toa znacu ... A seks nemavme nekolku meseci prethodniot mesec imavme ama taka samo jas vrz nego edno dva tri pati i mi bese u red a sega koga ete taka on vrz mene kako prv pat da mi e nekako tesno kako da e ....
Мислам дека е само многу неупатена. Расчепкај по мислењата @Milickaa555 Овие прашања на гинеколог. Многу подобро ќе ти објасни, извини ама ко изгубена ми изгледаш во сексуална едукација. Не е страшно и срамно било шо да прашаш. Или земи прочитај некоја книга.
Нез да ли е тоа тоа ама сабајлево немам ништо ни при бришење ни нс секојдневна.. Имав као мачнина и слабост.. Многу е рано немам појма али таков филинг..
Прашај го Chat GPT ќе ти кажи подеталноИ да темава не е секс и сексуално образование и не мора во детали да ни опишуваш секс,непријатно ми е мене што читам.И овде една година пишуваш дека сакате бебе ама немате односи,или по еднаш имате.
Совет : ти да си се обратиш на гинеколог а сите прашања а маж ти на уролог/психолог, шта год, зошто очигледно има проблем он.
И лани кога бев бремена истава со слични прашања ... Не ми е јасно бе како можи да и идат вакви идеи и прашања
Ne sum premnogu seksualno aktivna, iako sum 24 3 godini kako sum seksualno aktivna, od tie 3 godini mozam na prsti da izbrojam kolku pati sum imala, taka da gledas deka nemam mn iskustvo.. ali kako i da e nebitno se izvinuvam so prasav
Не постои нешто како недоволно раширена, вагината не е составена од пластелин, мускули, слузокожа е во прашање, може да се рашири едино со раѓање бебе, односно природен пораѓај. Така да не, нема да се рашири и секој ден да имаш односи. Голем пробелем е што не успева да додржи ерекција дечко ти, не можеш да останеш на тој начин бремена па таман на глава застанала. Нека си појде на лекар под итно. Твојата влажност треба да му го зголеми само либидото, не да го намали.