Здраво едно прашање 9 дена ми касни ке одам на гинеколог утре....па реков и тука да прашам незнам дали сум бремена.....последниве 2 дена коа се бришам доле на хартијата имам како бело лигаво на хартијата што може да биде? Не верувам да е овулација а треба да добијам...
Па реков да не правам незнам едноставно се плашам да направам па затоа прашувам затоа што до сеа сум немала таков исцедок
Па нели во февруари беше трудна втор месец.Па во Мај беше бремена пак.Сега ти доцни?Толку ви е досадно па тролате овде?
и мене ми каснеше и уште ми касни, прво направив тест па појдов на преглед, толку е едноставно, затоа постојат гинеколозите, прво што можеш да направиш е тест дома,како не се плашеше кога имаше односи, второ иди на гинеколог он најдобро ќе те упати што да правиш, ако не си бремена има многу причини од што ти касни, не сме овде видовити.
Може да биде настинкс, инфекција, можда и си бремена ама после толку доцнење требаше тест да направиш ско толку те занима. И нема ништо да види гинекологот рано е.. ♀️
Кога се сексаше не ти беше страв. А сега од што уствари ти е страв? Ако си бремена бремена си, ако не не си. Незнам дали сакаш или не да си бремена, ама страв од што би имала не ми е јасно
Не носам одма заклучоци и имам одговарано на членката на неколку постови па ја знам.Не е вештачко оплодување ете и сама можеш да ја отвориш содржината и да сватиш дека трол е
Zdravo moze ne e za tuka prasanjevo izvinete nemozam da najdam grupa za da prasam za takvo nesto, ke ve molam samo nemojte da mi vikate samo baram pomos da mi kazete deka imam maka, vaka probuvav za bebe nekako ne biduva se prepustame na boga koga ke dade togas....e sega sakame so maz mi da odime do bigorski imavme samo ovoj vikned sloboda da pojdeme ama mene utre ke mi bide 4 den od menstruacija dali e grev ako otidam da si se pomolam a da imam menstruacija? Sepak taka bog ne stvoril da sme zeni....uste ednas ako pogresiv sto pisav tuka izviniete ama ako znae nekoj da mi kaze
Одите си по манастири ама одете и по др А за бебе се оде исклучиво во манастирот св Атанасиј во село Конопиште Кавадарци
Ако одете кај треба, ама мора да одите на доктор, може е нешто лесно што може да се спречи. Јас за бебе во Бигорски не сум чула да одат, ама за мир одете. Е сеа, колку што знам не треба да бацуваш икони, крстови, така да може и подобро е да почекаш друг пат.
Zdravo, da prasam dali e mozno sepak da sum bremena ako 2-3dena(3 dena pred menst.) Imam samo po malku kafeav iscedok..den pred dobivanje pravev test negativen, na krv negativen(bez proveruvanje beta brojki,samo pisase neg.sto ginekolog mi rece granica imale nekoja), pokraj simptomi eden kup za bremenost sto dosega ne sum imala ni pred dobivanje, da ne stanuva zbor za rana bremenost? Da pravam test posle nekolku dena? Od denes mi docni 1 den, vcera Gin. Rece ne e menstruacija taa krv(ni jas ne ja cuvstvuvam taka,izduen stomak i ostali simptomi(najveke gadenje uste imam),na eho ne vide nisto,rece ke mi prepisa apcinja za dobivanje..ako imal nekoj takva situacija i da mu izlegol pozitiven rezultat posle nekolku dena? Oti seto ova e 1 den pred da dobijam, ako e implantaciska krv, sekako e rano za poz.rezultat?