Прво за било каков симптом ти е прерано. Друго, ако ти вика дека тоа не е менструација, зошто ти дава апчиња за добивање??? Ај почекај некој ден и бета направи. Ќе видиш вредноста колку е. Според мене не ги пиј апчињата, почекај некој ден и до тогаш направи бета.
Значи ако ти бил односот како што кажа пред 2-3 дена пред менструација а ти доцни еден ден не е возможно да имаш симптоми,па ни тест ќе покаже после 4 дена од однос.
Odnosot mi bese tocno okolu plodnite denovi, spored kalendarot na tel.sto si vodam,ili 14-16tina dena pred da dobijam toj kafen iscedok
ааа ок.јас сфатив дека си имала однос 2-3 пред менструација.Ако не добиеш направи си пак тест,иако 16 дена после однос би требало преку крв да покаже
Почекај јас имав така кафеаво ама на денот на добивање, со тоа што кај мене бета одма јави. Направи уште една бета во друг лаб иако мислам ќе ти дадеше
Kolku dena go imase? I posle kolku dena napravi beta? Ja imav 2 dena i testot go pravev na vtoriot den, koga uste imav kaveav iscedok
Неколку дена траеше, тестот го направив на ден на добивање и бета истиот ден. Испадна хематом дека е, имплатациско мислам многу порано се јавува
Si mislam slednata nedela,oti pravev vtornik, a toa kafeavoto od denes go nemam, pisav tuka oti dosta citav iskustva deka ova se desavalo i posle se sepak bremeni, i testovi pozitivni 5 dena posle docnjenje,pred toa ne,pa zatoa se mislam sega