Како правите сами тестови, ќе добијам срцев удар . Цел ден не ме држи место, сакам да направам тест. Ама сакам со маж ми да го направам, не можам сама . Он па ко за инат денес е цел ден на работа. Иначе само еден ден ми доцни и немам ништо посебно од симптоми, освен што пред пет дена имав чудна болка во стомакот.
Чекав да излезе маж ми, сама го правев мислејќи дека пак ќе биде негативен. Со часови трпев непомочана. Исто еден ден ми доцнеше.
На таа бета би требало да си 6-7 недела. Провери пак дали се дуплира правилно и барај второ мислење да не е вонматерично
Ти по менс си 4та недела така? Јас последна 09.06, тест правам позитивен 09.07 бета 120... грешна да не е бета? На ехо бев после 2нед
На толкава бета и срце се слуша. Со бета испод 700 , се гледаше кај мене. За по некој ден и срцева реакција да има. Провери бета за два дена и отиди и на друг гинеколог ако треба.
Zdravo, dali e mozno da ima bremenost? 3 dena na hartija imam rozeva krv i po 2 3 kapki na uloska....a treba za 3 dena da dobijam...imam bolki vo kicma mnogu stomakot me boli mnogu i mi se pobrakja.....do sega vaka nemam krvareno
Zdravo na site. Posledna menstruacija mi zapocna na 27avg i mi zavrsi na 1vi septemvri. Nie imavme odnosi na 14ti septemvri..Dali e mozno da se zabremeni? Bidejki pishuva deka i plodnite denovi se pominati a najverojatno i ovulacijata Ne sum sigurna..dali ima nekakvi shansi za bremenost? fala vi
Овулација се случува најчесто од 12 до 16ти ден од циклус. 14ти септември ти е 19тиот ден од циклусот. Изгледа поминала овулација иако не мора да значи јас останав бремена на 18ти ден од циклус. Ако се обидувате за бебе гледај да имате односи на секои два дена во плодни денови. За посигурно да знаеш кога ти е овулација следи со тестови за овулација.
Ако поминала овулација нема никакви шанси. Ти не знаеш точно кој ден ти била овулација, со секој незаштитен однос постои шанса.
Napraviv test deneska i vchera i dvata bea negativni.. so ogled na toa shto imavme rizicen odnos na 14ti septemvri Pominati se okolu 7-8dena A treba utre-zadutre da dobijam..mislenje? Dali da pocekam da vidam dali ke mi kasni ili e mozno da e stvarno negativen testot?