Здраво, имав односи на 26 септември, за време на односот ми дојде менструација а требаше да ми дојде ококу 29 септ. Овој месец ми доци има шанси за бременост?
Здраво, минатата недела бев на гинеколог каде што докторката ме праша дали имам шанса за бременост, заради тоа што на ехо забележала некоја како вреќичка. Мојата матична беше на одмор, оваа и беше замена. Кога го виде ехото од претходниот преглед, ја забележа таа истата вреќичка, како полип на матката. Ни сум имала некој ризичен однос и плус си ги имам сите симптоми за добивање, меѓутоа ми доцни еден ден. Прашањето ми е дали да се консултирам со друг гинеколог и доколку ми доцни уште некој ден ќе правам секако тест.
Zdravo imam edno prasanje treba da mi dojde na 6ti utre po kalendaro pisuva na 8mi ama mene gradite ne me bolat stomakot imav jaka bolka nekolku dena ja snema sea taka blaga bolka ali mene koga mi dovaga pred edna nedela me bolat gradite i posle toa mi dojde sea cudno neznam dali da napravam test ili da pocekam ne se pazeme so maz mi vekje edna godina se obiduvame nisto nema
Ако се сомневаш направи тест, џабе следиш тоа гради, стомак симптомите за бременост се исти како пмс.
Dobar den, edno prasanje...mi kasni 13 dena posledna menstruacija imav na 27 bev na ginekolog zavcera me gledase na eho mi kaza deka se e cisto jajnici uredni matka uredna mislev deka e cista ama nemalo cista...se boram i za bebe...dali e mozno uste na 12 den da ne pokaze deka e bremenost toj mi rece deka do sea se 5 nedeli i 2 3 dena.....nemam nisto nit cista nisto a nemalo ni pokazatel za dobivanje a mene vekje cela nedela me boli pozadi cela kicma i dole jajnicite blaga bolka...
Не разбирам не ти даде упат бета хцг да провериш? Оди утре ако си трудна ќе покаже бета, занемари симптоми да си бараш. Нема врска ни болка ни јајници, прво бета направи. До сега немаш ни тест ни ништо правено?
Pa deka ne se pazime prvo bapraviv pred da mi kasni 1 den posle 6 den od kasneneje napraviv i ispadna negativen ama neznam koga mi bila ovulacijata
Zdravo menstruacijata mi beshe od 11 do 21 oktomvri I na 1 noemvri imav odnos I sega koga napraviv test za bremenost izleze edna crvena I edna bleda linija(napraviv tri testa inace so ist rezultat). Mozno li e da sum bremena?
Толку брзо не може да ти покаже мислам, или е евапорациска линија или невалиден. Најдобро почекај да ти доцни