Па ако си имала незаштитен однос можеби си бремена можеби не си.Ние не можеме да знаеме.Затоа направи си тест
Ако ти доцни направи тест, или почекај да ти доцни, зошто нема да покаже иначе. Незаштитен однос е, секако дека има можност да си бремена.
Денес ми е 10дпо, сабајле се тестирав негативен тест. Пред малку бев во вц и на тоалетната забележав многу малку розево-црвено. Што е ова, баш сум во паника
Zdravo moze ne e za tuka da pisam....ama ajde bev pred 1 den vo plodnost kaj Tase mi kasnese ne dobiv testovi negativni ne sum bremena se borev za bebe....i bukvalno koga vlegov kaj dokotorov mi vika ajde vlezi zatvori vrata i kazi so imas ajde se popoleka mu kazav i me pogledna ubavo i deka sum polna mi rece naprajse use malce 150 kila i ke imas bebe......sokirana sum ne go znaev za takov doktor a site go falat me vide na eho mi rece deka jajnicite ne rabotat a uste mi kasni nema ni cista ni niso 23 dena mi kasni......navodno katastrofa bilo mi vika ispitaj utre hormoni i ke ti kazam so ponataka nervozno....da vi kazam iskustvo za tie sto sakaat da odat...plus na salter koga zakazuvav mi rekoa deka pregled e 3000 a koga otidov posle preledot mi naplatija 6200 navodno Tase bil.....devojki ne se lazete na privatnici i drzavno da e nekoj doktor dobar so ubavo ke vi odgovori...bev kaj ruse prethodno so topla preporaka me primi i se so ubavo mi kaza
Безобразен е Предобро си ја знај работата,нема збор за тоа ама нема потреба да се однесува на тој начин посебно не со некој што се труди да стани мајка а и му плаќа на сето тоа. Вистина е дека дебелината влијае на хормони, но можел да даде совет а не да обезвреднува некој. А за прегледи досега сум плаќала по 2500денари ама ова изгледа некоја посебна тарифа му е дека главниот прегледува
Здраво денес добив не стигнав ни тест да направам.. ама среќна сум бидејки ова е прв пат да имам редовно овие два месеца можеби ова е некаков знак за мене вака си се тешам продолжувам овој месец пак
Пробуваме за бебче, 5 дена ми доцни, на 3 ден доцнење правев тест (негативен), дали да правам повторно, искуства?
Здраво, пред два дена на гинеколог ми потврдија многу рана бременост, тест за бременост сеуште не ја детектира ( ми доцни 8 дена). Утрово на бришење имав бледо розева крв, дали треба да сум загрижена?
Виделе сакус на ехо? На 8 дена доцнење, треба да имаш жар врвена линија. Земи друг тест или бета ти е најубаво.
Pravev test za ovulacija od clearblue i imase nasmeano covece odnosno smile, beshe pozitiven. Posle saat ipol napraviv bese negativen dali znaci deka ovulacijata se slucila? bidejki imav i blagi bolki vo jajnicite
Тие јас ги користев некогаш ми даваа и по 4 дена смалји.Не се многу вреодостојни барем од мое искуство