se obiduvame za vtoro bebce,no bezuspesno.Mi docni pet dena,pred tri nedeli ovulacija mi bese.Pred edna nedela bolki kaj leviot jajnik,dve veceri nemozam ubavo da spijam od vtarot do polovinata se me boli,deneska pak mali bolki na leviot jajnik…pred tri dena pravev test negativen..ima li nekoj vaka so pozitiven test
Ti blagodaram.Testov go napraviv vo 11h utro a nie Pak bevme intimni vecerta e sega dali ke bide uspešno nez.
Добро вечер девојки повторно јас, менструацијата требаше да ми започне на 19 меѓутоа не ми започна јас на 20ти направив тест беше негативен но менструацијата сеуште не ми започна немам никакви симптоми освен болни и набрекнати гради но тоа го имам и пред почеток на менструација дали е можно да беше лажно негативен или сепак ке дојде за брзо ?
Почекајте неколку денови и повторно направравете тест. Симптомите за бременост и добивање на менструација се скоро исти на почеток,барем кај мене беше така. Во секој момент мислев дека ќе добијам и со 1 ден доцнење имав бледа црта на тестот. Со среќа и не се секирај се ќе биди во ред
Кај мене со еден ден доцнење беше негативен немам никакви симптоми но таа кафена дамка ми дава надеж дека сум бремена, ти благодарам премногу за одговорот
Тогаш направете утре сабајле уште еден тест бидејќи се веќе 3 дена поминати потоа испитајте beta hcg или закажете термин на гинеколог. Често и тестовите знаат да бидат негативни а да сте бремена.
Не можев да издржам и направив. Не ми доцни уште, рано е. Гледате ли нешто или мене ми се причинува сенката?
Изгледа е негативен. Тоа го имаше само во првите 5-10 минути. И баш како сенка беше, а не како цртка. Ама кога почна да се бои тестот јасно го видов кај Т. Ќе направам пак, за некој ден.