Aj da prasam tuka... Imav na 27. 2.ciklus Sega sme 27.3. Uste nemam. Celo vreme mokram I kako bela gusts tecnost,belo pranje, kako cuvstvo na pomocenost cuvstvuvam celo vreme, a i mokram... Ne sum proverila test, ne sakam da se izlazam, da pomine. Uste 2 dena da proveram..
Zdravo devojkii imam edna maka veke nekolku meseci probuvame da ostanam trudna pred eden mesec doktorkata mi rece da pijam klomifen na 3 den od menstruacija taka i napraviv. Ovoj mesec eve 27mi sme ushte nemam dobijeno napraviv test bese negativen,neznam dali ushte e rano da pocekam ushte malce i da napravam drug ili da idam na pregled
Женски хелп Вака имам веќе едно дете 5 години но имам малце не јасна ситуација и сакам да знам дали се нашол некој во слична ситуација. Односи незаштитени на 22.03, очекуван циклус на 25.03( според апликација, иако за циклусот увек ми погаѓа) не ми дојде менструацијата еве веќе 7 дена до сега требаше да заврши мене не ми дошла денес правев тест на пладне на 7 ден доцнење негативен, дали некоја останала бремена пред менст? Извинете на долгиот пост
Јас останав бремена точно пред менструација. Позитивен тест имав после 3 ипол недели отприлика.. Меѓутоа кога требаше да добијам имав имплатациско крварење и мислев дека ми е тоа менструација и го занемарив се додека не почнав ветоглавици да имам па направив тест.
Мислам дека е рано за тест. Кај мене кога бев, не ми ни доцнеше најнормално добив, тек наредниот месец ми доцнеше и тогаш покажа позитивен тест и бев 5та недела
Збунета сум бидејќи со првото си имав редовна менст првите 3 месеци и дур дознаам дека сум бремена јас више требаше да се породам фала ти многу
Devojki mnogu se razocarav i mnogu sum tazna nemozam seuste da poveruvam so mi se desi sponta abortus go izgubiv bebeto
Здраво на сите, едно прашање можеби глупо ама малце сум во паника, со дечко ми имавме незаштитен однос еден ден после овулација,инаку менструацијата ми е точна и секогаш буквално според календар, сега ми доцни 6 дена ама имам и чудни болки како предменструални, дали има некоја искуство со тоа, дали е тоа исто знак за бременост или е повеќе пмс.. Не знам што да мислам.. Ве молам за совет