Планирам да направам тест ама ме буни тоа што чувствувам болки како предменструални и затоа ме интересира дали некој е имал слично искуство.имајте убав ден
Сигурно имал.Многу имаат менстрални болки и во рана бременост.Многу немаат.Секој организам е различен.Така да искуство од некоја членка нема да го промени твојот резултат.Направи тест и се надевам ќе го добише очекуваниот резултат.Со среќа
Без тест не можеш да бидеш сигурна, а секој незаштитен однос си носи со себе ризик од бременост без разлика дали си во овулација или не.. Исто ако ја следиш овулацијата преку апликација, а немаш направивено тест дали ти е точно тогаш овулацијата и ја немаш осетено, не значи дека ти била тогаш...
Исто се симптомите, менструално болки се нормални во цела бременост, најизразени се во прв триместар.
Од таквите болки, имам ѕверка што ми трча низ дома. Незнам зошто не направиш тест и да си решиш дилемата?
4дена доцнење и ниска бета Во иста лабароторија да провериш пак за 48ч За ваква рана бременост треба да имаш ептен доцна овулација негде 22 24ден од циклус