Здраво девојки! Имам едно прашање Последна менструација на 7ми бев на гинеколог на 18ти на ехо ми кажа дека имало овулација пукна јајце е сега денес 28ми направив тест беше негативен. Што мислите дали е уште рано да почекам уште малку,
Zdravo zenski mi treba vase iskustvo, bev na ginekolog 2 ipol meseci mi kasni I doktorot mi rece deka imam topce vo matkata I da ispitam beta hcg tvrdi deka e rana bremensot nekoj iskustvo se plasam da ne e nesto drugo ?
Ne me fakja panika da ne moze nesto drugo da bide toa topce vo matka....inaku ispitav cekam rezultati
Нема секогаш симтоми.Некогаш дава крварење .Јас имав два пати немав симптоми,на обичен преглед ми ги забележаа
Nemav Ic ic krvarenje samo pred 3 nedeli isto bev na doktor drug mi kaza deka na lev jajnik ima 14mm filikul I deka treba da prsne I da dobijam I deka matkata malce mi bila spremna za dobivanje I deka ke mi dojde za 2 nedeli mene ne mi dojde sega bev kaj maticniot toa mi go deka ima topce vo matkata I deka e mozna bremenost
Сепак бетата ќе покаже.А фолекул од 14мм е сеуште многу мал за прскање и не е во теорија за оплодување.Сепак во пракса се се случува.Со среќа