Ете погоре пошав дека на 11.06 имав болки највероватно тогаш беше имплатација, треба вторник да добивам т.е не добијам. Вчера правев сензитивен тест беше слабо видлива линија, денес повторив малце појака, па би требело вторник да си биде баш видлива. Можно е да имаш и то имплатациско и види кога ќе треба да добиеш направи тест со прва мокрача.
Бидејќи циклусот ми варира 28-31 ден, датум на последна менструација ми беше 20.05. Најверојатно во периодот од 17.06 до 22.06.
Јас пишав и во денови по овулација и во поддршка ама сакам секаде да пишам од секоја да слушнам искуство и мислење ... според календар и според симптоми јас денеска овулирав дефинитивно од кога ги осетив симптомите се видовме со дечкоми се у ред имавме односи и пред да сврши се тргна надвор .. заврши се избриша добро со влажна марамица сето тоа траеше некаде околу минутка и пол две макс.. ии продолживме пак после неколку минутки он пак се тргна ама рече дека се сецнал па ајде реков да си продолжиме и повторно продолживме после две минути се тргна и повторно заврши надвор меѓутоа после првото свршување после две минути повторно продолживме не уринираше после првото свршување .. што мислите кои се шансите за бременост ?
Австрија сум мила јас, тука ги им повеќе. Јас утре треба да не добијам, имам грчеви пак се надевам дека ќе е во ред. Колку е добро предходно да знаеш толку и не е...
Ти касни ли? Сликај го не под јако светло, може и малу на вкосо вака не гледам линија ако има што се гледа со голо око
Mi kasni vekje 7 dena. Ni jas ne gledam linija, no samo ako se zagledam ona kako pod lupa kako od vnatre da se gleda nekoja linija (najverojatno e vnatresna od testot, kade sto bi trebalo da bide vtorata linija, ne znam). Eve uste edna slika ama ne se poznava.
Направи си бета преку крв, вака ништо не гледам. Баш една членка пиша вчера во групата дека на 7 дена каснење имала негативен тест, а сега позитивен има. Касна овулација може да добеде до таков резултат.
Мила од мое искуство Пробај со оние laboquick најефтини се 40 ден но доста се точни барем кај мене. Исто на 7ми ден правев излезе позитивен, а баш имав и доцна овулација кога отидов на преглед после 6 дена бев 4та недела. Значи тестот кога го правев сум била 3 недели. Многу рано ми покажа. Со првото исто беше шур чек едвај бледа линија, а со овој тест утредента жар црвена линија. Инаку преку крв бета најточно.
Здраво девојки Јас по календарчето требаше вчера да добијам, денес направив тест и има втора бледа линија. Не знам дали да се радувам, стомакот страшно ме боли, исто како да ке добијам секој момент, истите болки така тапи доле. Буквално сите симптоми на добивање ги имам а имам и тест со бледа втора линија. Дали да се радувам ?
Ти Благодарам премногу!! Утре ќе го повторам тестот и дали е рано понеделник да отидам на гинеколог? Баш овој месец не очекував, пишав и во другата тема пред некое време дека мислев промашив овулација и се тоа, воопшто не се надевав на позитивен исход и сега се избунав цела, не знам што ми е Некако се плашам да се радувам додека не ми потврди доктор, стварно не знам што ми е Последната менструација ми беше на 20.05, па ајде да видиме