Затоа не е баш нај ок да се оди на преглед пред полна 6та недела, од причина што и кај 5та недела може да нема срцева реакција па само ќе си правиш стресови. Јас сум 7ма полна од вчера, тек утре имам прв преглед. Честитки за позитивниот тест, се ќе биде во ред. Опушти се, исцедок може да се има и после вагинален преглед
Баш ми значеше ова, да ми рече матичниот дека е премногу рано.. ама најмногу отидов поради кафеавиот исцедок, ти благодарам и со среќа утре
Ако си странство има повеќе што покажуваат пример ClearBlue, за Мк не знам мисчам дека толку сензитивни нема. Иначе за обичните најрано на денот кога треба да добиеш.
Здраво, однапред се извинувам меѓутоа не можев да најдам претходна комуникација за Фолиномел. Какво мислење имате и некоја да сподели искуство со нив? Благодарам
Zdravo devojki. Imav transver na 25.07 so dve 5 dnevni blastocisti, denes 7mi den (nemozev da izdrzam) napraviv test ova e rezultatot. Vo meguvreme na 28.07 primiv polovina ovitrelle dali e mozno od nea da e bledata linija ili e bremenost? Molam za mislenje
Според мене сеуште е прерано. Мене ми рекоа дека овитреле може да покаже линија до 8 дека од ставање, така да не би го сметала овој тест за релевантен. Малку трпение, се надевам ќе биде навистина позитивен.
Ovitrelle може да даде лажно позитивен тест. Почекај па направи тест по совет од доктор или прочитај го упатството на ovitrelle до кога се задржува хормонот во телото.
Инекцијата сеуште има дејство барем,кај мене по 9 дена исчезна од тестот линијата.Сега можеби е и од двете комбинација од двете.За сигурно ќе мора да почекаш.Направи за два дена пак ако се појачува линијата е бременост.Со среќа
Не е ниска. На 12дпо мојата беше 103, па еве се е нормално. Ако го мислиш толку направи уште една по 2 дена, да видиш како се дуплира.
13 ден по овулација ретко и кој добива позитивен тест на бременост кога се actually трудни. Така да, не е ниска вредноста.
Здраво, последен циклус имав на 6ти јули. Направив тест на 4ти и на 6ти август беше негативен. Тапа болка како да ќе добијам. Дали е рано сеуште за тест?
Ако добиваш на 30 дена не би требало да си бремена. Најверојатно од друго ти касни и ќе добиеш кај и да е.
Здраво на сите имам едно прашање до вас ако може некој да ми одговори што побрзо.Имавме секс со партнерката и свршив во кондомот. Одкако свршив продолживме уште 5 секунди максимум потоа и кажав да стане бидејќи свршив таа стана и беше лигав кондомот така како малку по бело лигаво беше (не користевме лубрикант). Се исплашив, го извадив и проверив дали е дупнат го свртев надоле и го стиснав малку но не течеше од нигде. Да се разбереме пенисот ми беше сеуште не спуштен максимално и кондомот си беше на место но ме плаши тоа што беше лигав што мислам дека истекло од доле од кондомот. Дали е можно да потекло од доле? Не знам јас кога го извадив кондомот, резерварчето беше скоро полно со сперна можно ли е од горе да се разлило надоле шро предизвикало да излезе од доле од кај ластикот? Фала ви на сите однапред.