Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. babyblond

babyblond Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    1.548
    ама мене последниот однос ми беше пред една недела, а тогаш и ми заврши и менструацијата.

2. spasovskaa

spasovskaa Активен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    13
    епа почекај уште 2-3 дена ако не ти дојде направи си тест тоа сепак ти е најсигурно..

3. babyblond

babyblond Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    1.548
    не можи да ми дојди, бидејќи не се напив никакво апче и последната менструацила ми цаврши пре една недела. и тетсот шт го направив неколку дена после односот беше негативен.

4. spasovskaa

spasovskaa Активен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    13
    епа не ти ни доцни имаш само некои симптоми на бременост од нервозата и од тоа што цело време мислиш на тоа направи си тест повторно затоа што велат дека ако е негативен тестот треба да се повтори по неколку дена јас направив 2 теста и беа негативни и имав некои симптоми што потоа излезе дека е од стрес и од нервоза сето тоа :doh:

5. Reaper666

Reaper666 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    15
    леле ептен се надевам дека ќе ми дојде.... ти благодарам на утехата :$ :*

почекај да поминат 14 дена од односот и направи тест тогаш ќе знаеш

6. babyblond

babyblond Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    1.548
    не дај боже да сум бремена, нејќам, да испаднам убиец на бебиња, а фактот дека ги имам тие симптоми уште пред претходната менструација, и тој не заврши во мене, донекаде, ме убедува дека не сум, ама во наредниве 3 недели дефинитивно ќе ми треба уште еден тест за да ме смири.

7. spasovskaa

spasovskaa Активен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2012
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    13
    не свршил во тебе и пред менструацијата си ги имала тие проблеми тогаш нема место за паника сепак деца не се прават толку лесно од воздух неможе дете да излезе..направи си повторно тест за неколку дена и ако е негативен не мисли на тоа веке, ти држам среќа да ти дојде на денот кога треба па и порано :) :)

8. babyblond

babyblond Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    1.548
    фала многу, колку толку ме потсмири, се надевам, ќе ми се смират симтомите, бидејќи гледајќи како брзо ми растат градите на 19 години е застрашувачно нешто и болно.

9. lattie

lattie Популарен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    204
    Луѓе советувајте знам дека никој од вас нема да може да ми казе дали сум или не сум бремена но во вакви ситуации треба да се побара совет од повозрасните и по искусните па мојот проблем е тоа дека имавме односи тој не сврши во мене се тргна и надвот сврши ама таа пуста предсемена течност ме става во голема дилема.Поминаа 3 недели од односот еве сега од петок т.е веќе е почната 4та недела требаше вчера да добијам на 18 ама еве и вчера и денес на 19 нема,а нема ни никакви симптоми на бременост како гадење,зголемен апетит,вртоглавица и т.н. имам само некои болки во стомакот одвреме навреме како кога да ќе добијам. а месецов се прилично нервирав за се и сешто дали е можно да ми доцни од стрес или? ве молам за некој совет.

10. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    2.358
    Секако дека ти доцни од стрес. Уживај :)

11. princes4

princes4 Активен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    vaka posleden pat imav na 5ti ovoj mesec deneska potocno pred eden cas imav odnos so decko mi.. po nekoe vreme toj primetil oti kondomot e skinat toj ne svrsi vo mene ama so e najsigurno so mi vie preporacuvate so da napravam da odam da kupuvam apce utre sabajle i so kako kakvo kolku cini kolku e sigurno toa lele deneska bas i mi e najploden den spasuvajte :(

12. bebushkaaa

bebushkaaa Активен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    1
    :o :o :o

vaka da ve prasam neso sigurno go znajte mojot slucaj kako bese vi imav kazano :) ama edna rab ne mi e sigurna duri imav menstruacija period od 31-5 so deckomi imav odnos i svrse vo mene 2 pati ednas na 02 ednas na 04 ovaj mesec i napraviv test na 06 i izleze negativen ama nemozam da cekam duri da mi dojdi ve molam dajte mi nekoj sovet ovie dva dena mn imam apetit za jadenje mocam mn i deense nekako mi se svrti ednas ama ubo ona :) i nezz so da pram sakam da mi dajte sovet pozzz :) :*

13. Nedzhla

Nedzhla Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2012
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    96
    Епа девојче нареден пат не дозволувај да сврши во тебе за да не се тресиш оти има шанси да забремениш и за време на месечниот циклус како се осудувате да имате односи кога имате циклус па и озгора свршил во тебе па се плашиш дали си бремена не правете такви испади,а сите тие симптоми ти се од паника и нареден пат пази се а не да се тресеш после.позз и не го свакај ова како неш лошо што ти го кажав а тестот ако е негативен не си бремена.позз

14. bebushkaaa

bebushkaaa Активен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    1
    falaaa mn pozzzzzzz :)

15. princes4

princes4 Активен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    aj malku uteha ispiv apce norlevo malku mi se gadi kakov simptom e toa ??

16. Reaper666

Reaper666 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    15
    тоа е несакан ефект али не е ништо страшно ;)

17. butterfly.94

butterfly.94 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    14
    Дечки да ве прашам нешто..денеска имав сексуален однос со мојот дечко,пред да сврши..заглави неколку секунди на влезот од вагината,прснало малце(иако не е сигурен за тоа) и му е страв да не останам бремена,јас му реков дека нема зашто да паничи толку затоа шо мислам дека немаше ништо посебно..и ми рече за сигурност да сум купела ампула што се пие во рок од 48 часа после односот,како се вика и колку е? и што мислите вие? :)

18. Nedzhla

Nedzhla Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2012
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    96
    јас нз за апчињата ама немора да значи дека ке останеш бремена прочитам во предходните комментари за апчињата јас се трудев 4 месеци за да останам бремена немој одма да паничиш.позз и се најдобро како што сакаш така да испадне

19. CrazyStupidLove

CrazyStupidLove Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    586
    Прво не е ампула туку е апче, второ се вика Норлево околу 500 денари е. И трето мислам дека треба да се напиеш чим ПРСНАЛО МАЛЦЕ.

20. butterfly.94

butterfly.94 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    14
    Јас не сакам да останам бремена х) затоа и прашав за ампулава,колку што знам таа се пие првите 48 часа за да уништи "нешто" ако воопшто се десило внатре во вагината х))