Добро!!!!!!Знам дека згрешив!!!Сакав да прашам дали е можно, си ветив самата на себе дека нема да се пофтори!!!!!!
НЕЕЕЕЕ СИ ТРУДНА!!!!!!! АМАН!!!! И ДА СЕ НАДЕВАМЕ ДЕКА НЕМА ДА СЕ ПОФТОРИ! КАКО МОЖЕ ДА ЗАТРУДНЕШ БЕЗ ДА ТИ ВЛЕЗЕ ? ОПРАВИ СЕ НА ВРЕМЕ
Уф добро е.....Инаку, на тој глупчото истата вечер му раскинав, неможе се да си дозволува А дека нема да се повтори*, тоа секако Спојлер Какво олеснување...
Со лесно и помин нека е. Прво си дозволила све и свашта, па после си му раскинала зошто он многу си допуштал. Ајт опамети се, и научи се да не се понижуваш додека си пијана. Посебно ако си 14 години ко што викаш, можда и 13, а можеби и 15 нели за некоја недела. Имаш време за сексолошки моменти, не летај многу.
^ Ај да не го разглабаваме муабетов, 3 страни ќе бидат малце, него! - 14 години, претпоставувам 8 одд. Учите ваљда биологија, човековото тело. Основни работи се Прелистај ги книгите, прошири видици, па после разголувај го газето
LilBaby знам знам сосема се согласувам со тебе. Многу се каам и што уопште одев со него. Ама ајде. Од сеа па натаму и со алкохол се збогував и со дечко за подолго време. Тоа ми е како казна.
да де на 14 години многу е тешко без алкохол и дечко ох дете ајде ајде, некој треба 2-3 шамара да ти залепи бре! Jас на 14 години со другарките до 11 саатот излаз сме имале бре, алкохол не сме знаеле што е. ама тоа е, напредни сте вие
Xахахаха девојки, бела не заслужува да и посветуваме внимание, бидејќи поради неа сите теми ќе ни ги затворат Edit: од утре почни во овие теми да пишуваш bebe/
"Професор по флертачко и мувачко образование." Ту бре де бре, со таа професија очекував малку повеќе да знаеш иако ги имаш тие години. И како ќе „предаваш“ ти кога и самата врска немаш? Очекуваш газот да ти забремени од допир? Лелелелелел среќа срцка не си трудна, оти да беше, немаше да можеш да се пијаниш пак поради бебето.
Верувала или не, од целово мислење ова ми беше најважно, инаку тоа во професијата хаха е онака стаено колку за заебанција. Е сеа кој како ме сванал.
Ако де, ќе биде и тоа некој ден. Брзо растеш ти. Пред 10ина дена читам си имала 13 години, сега за 2 недели еве 15... За еден месец и ќе ме престигнеш.
Незнаев ни дали тука да го сместам прашањево, но како и да е... Со дечко ми имам стабилна врска од 3 години и имаме односи со презерватив и не свршува во мене, како дополнителна "сигурност" за мене, бидејќи ни во најлудите соништа не сум спремна за бебе... Но ми доцни иако немам којзнае менаструација точно на колку дена ми доаѓа, некогаш на 27, на 28, некогаш на 29 дена, но сега еве денес е 33 ден, истово ми се случи во јуни и имав циста водена на левиот јајник, повторно осеќам со рака дека ми е зголемена левата страна, но ме мачи мисла, неможам ни да учам, само филмови си правам... Срам ми е да прашам дали сум бремена, бидејќи јасно ми е дека штркот не ги носи бебињата, но кој е проблемот? Гинекологот мој закажување му е тек за 3-4 дена, а јас ќе пукнам веќе ако не слушнам нечиво мислење... Дали има нешто што би направила, би се напила, за доколку имам водена циста да ми пукне? Фала однапред на помошта Дополнително, последниов месец вежбам една програма многу напорна Turbo fire, нешто за затегнување, за слабеење, а претходно ИЧ никогаш не сум била физички активна, дали е можно ова да е причина плус? :/
Dragi ludje, forumov e zatruen so Bella, zatoa prestanete da reagirate na nejzinite citati,sigurno se potsmeva pred nejziniot PC, izgleda celta i bilo da si igra opa cup so site tuka i da privlece vnimanie, ako nekoj stvarno ima takov problem togas nema da e raspolozen ovolku za pisuvanje! DA IM OSTAVIME PROSTOR NA ONIE STO NAVISTINA IMAAT STO DA PRASAAT I STO IMAAT NAVISTINA PROBLEM! Pozdrav do site koi ne go zloupotrebuvaat forumov
Мила, во врска со цистата, навистина не би знаела што да ти кажам... Но, со сигурност знам дека зголемена или ненадејна поголема физичка активност, може да предизвика каснење, па дури и извесно изоставување на циклусот.Не се секирај, ќе биде се во ред. Сигурно не си бремена.Но, како и да е, посети го својот гинеколог во врска со цистите...
Со еден збор ТРОЛ....затоа сите на ignor да ја ставиме..... уживајте женски не вреди да се пишува на темата Belaa