1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. E...V...I...L

E...V...I...L Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    782
    Допаѓања:
    468
    Пророчката тема на форумов ЛоЛ

2. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Епа вака. Имам едно прашање. Ми се јави другарка ми сега, арно ама не сум баш сигурна што да и кажам.
    Имале секс и свршил во неа, во кондомот, и кога го извадиле спермата била внатре, меѓутоа го го стиснале (така нешто), од малку поголе имало мало дупченце како со пенкало боцнато... :D ама објаснав.
    И тогаш протекло онака ептен малце...
    Е сега не била во најплодните денови, и се мисли дали да се напие норлево. А пред 2 месеци се напи и сега не сака пак ама страв и е.
    Е за ваков случај не знам ни јас што да и кажам, дали е ризично или не...
    Што мислите вие?

3. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341

Ако ти кажам како јас останав бремена тогаш таа сигурно е бремена :$
    Нека се јави на матичен гинеколог и нека праша колку е паметно да во рок од 2 мес се пие 2 пати Норлево и кои се последици од тоа. Тој најубаво ќе и каже.
    Најверојатно не е 99%, ама тој 1% знае да биде упорен и заебан

4. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Да ти кажам баш дека тебе те спомнав кога ми кажа за ова. :D
    Ми вика: "епа не сум во најплодните денови нема врска".
    И и викам: "ееее да знаеш ти една феминка што сум читала еден ден пред да добие секс, си добила, и после тек по 9 мѐсеци." :D
    Не знам стварно пошто спермата била внатре, кога го стиснале истекло мада кога си баксуз и од тоа може да останеш бремена.
    Сега ќе и кажам да отидеме на гинеколог директ имам пред зграда, па нека си праша.

На slavica999 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Viiiiip

Viiiiip Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    837
    Допаѓања:
    400
    Јас се пријавувам дека добив, кое олеснување, вриштев и плачев од среќа, јеее :)

6. kristina.21bt

kristina.21bt Активен член

Се зачлени на:
    8 март 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    sakam da prasam poslem edna edela od koga mi zavrse menstrualniot cikluc imav seks toj voopsto ne svrse dali e mozno da sum bremena trebase sega na 7 da mi dojde a mi nema ?

7. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Можно е но шансите се мали.. добро па само 1 ден е во прашање, почекај неколку дена ако не дојде направи тест, или посети гинеколог најдобро би те советувал :)

8. kristina.21bt

Се зачлени на:
    8 март 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    a nema nesto da se napijam za pobrzo da mi dojdi oti bas i ne mi se verva deka sum bremena?

9. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Девојче еден ден ти касни, што ништо не значи.
    Може да ти е прелада и други слични несериозни ствари, особено кога знаеш дека дечкото не свршил во тебе, не пиј ништо, немој да го силуваш организмот без потреба, може само да ти се искомлицира.
    Ако толку сакаш да добиеш, лежи во топла када, или држи термофор со топла вода на јајниците, загреј ги за у случај да си се преладила.
    Али на апчиња не ни помислувај!

10. aquamoja

aquamoja Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јануари 2012
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    4
    Дали е можно да се забремени ако имаш секс за време на менструација, мислам без кондом и ако тој сврши во тебе...... Знам дека шансите се многу мали ама постојат нели??
    Сакаме да пробаме со дечко ми да имаме за време на менструација и тој вика и да сврши нема да има ризик од забременување..... незнам, по што сакаме да го почуствуваме како е вистнското чуство без кондом :rofl: .... ама ми е страв

11. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341
    Постојат шанси за забременување, па ако сакате да си ја пробате среќата :) пробајте

12. Lori-30

Lori-30 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    1.108
    Допаѓања:
    709
    SREKEN 8mi MART na siteeee:)) :inlove:

13. marina06

marina06 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 септември 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Значи вака со партнеро си имаме заштитен секс речиси секогаш ама овај месец имаме 1 партија незаштитен тој си сврши во вц го извади уште пред да му дојде...Е втора работа касне ми 6 дена веке и сум у паника значи иако неколку пати ми се има случувано да не ми доага по неколку дена (па и по 9-10) сепак сум у паника.Знам дека ако не сврше не сум трудна ама знам и дека предсемната течност праве деца.Под стрес не сум(мислам не под голем) не сум на лекови не сум била болна па да прашам за одговор некој со слично искуство и мака.?

14. marina.m.g

marina.m.g Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    91
    секој ќе ти каже свое искуство,ама најсигурно е да си направиш тест ако ти касни,џабе ти е да се изначиташ мислења,што е сигурно сигурно е.а јас останав од предсемена течност бремена.сум имала и порано такви ‘заштитени‘ односи ,не дека од еднаш се случува,ама тоа не ти е никаква заштита

15. lloovveellyy

lloovveellyy Активен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2011
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    12
    можете да ми ки кажете симптомите на бременост?

16. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    Dа...најдобро ти е да си направис тест..ако веке имас 2недели поминати од односот направи си тест..така нема да се мацис и нервирас...сепак и сама каза дека не сврсил в тебе и дека и порано ти доцнела менс..... Tест и сигурност :) поз :hai:

17. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.073
  18. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.546
    Допаѓања:
    3.119
    Аууу, тој дечко ти гинеколог да не е бре, штом е толку сигурен? :fubar:
    Секогаш постои ризик, а сестрата на една моја другарка забремени баш за време на циклус. Така да, ако чувството без кондом го ставаш пред ризикот, тогаш пробај си.

На aquamoja му/ѝ се допаѓа ова.
  19. verica81

verica81 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2012
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    55
    Првите симптоми се слични како оние пред да добиеш, а после следува вртоглавица па поваканје.

20. kristina.21bt

Се зачлени на:
    8 март 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    kupiv test za bermenost sakav da prasam tamu pisi deka preporaclivo e nautro a jas ne mozam da cekam do utre sabajle sto mislite ke pokaze tocno ako go napram sega ?