1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    821
    Шанси за бременост кога се има незаштитен секс секогаш постојат мало бебе. Колку што разбрав на другаркати и касни неколку дена, мислам имаш грешка во датите, и искрено се надевам дека не требаше да и дојде на 3 март. :| Како и да е нека почека уште некој ден и ако сеуште и доцни нека си направи тест. Друго чаре нема.

2. carol

carol Активен член

Се зачлени на:
    2 април 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Би сакала да прашам дали постои можност да сум бремена последен пат односи имавме на 02.03 па добив на 03.03 какко што и очекував менс. ми треаеше 5-6 дена како и обино но овој месец и доцни дали има причина за загриженост?

3. flowergarden

flowergarden Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    418
    Да, имаш причина за загриженост. Веднаш купи си тест. Тоа што тогаш си добила, не значи дека не постои шанса да си зачнала. Со среќа!

4. Miss.Sweet

Miss.Sweet Популарен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2011
    Пораки:
    1.002
    Допаѓања:
    4.537
    Ако си имала на 3.3 добиено не постои место за паника. Сеуште е рано, почекај уште 4-5 дена па ако не ти дојде тогаш купи тест. Не знам по која математика ти излегло дека ти касни.

5. ni.na

ni.na Популарен член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    1.629
    Допаѓања:
    1.565
    не да те тешам, ама и мене ми каснеше 10 ден нез дали од промена на клима или што и почнав да паничам па ништо почекај некој ден, многу девојки се жалам дека им касни овој период.

6. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    мислам дека не би требало да грижи,,веке си добила менс.....мозе да е од стрес и слицно..но сепAK ако сакас направиси едно тестце за сигурност--поз

7. carol

carol Активен член

Се зачлени на:
    2 април 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Добив денес :) сега се чувствувам срекно инаку бев многу загрижено. Ви благодарам за подршката. :)

На Tani4kaa му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Tani4kaa

Tani4kaa Активен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    9
    Zdravo na site !! :)
    Da ve prasam nesto :)
    Sestra mi e bremena 2 meseci,no sega pocna malce da krvari,utre ke ide na pregled,no sepak mi rece da vi pisam pa ako znaete da kazete sto bi mozelo da bide,ili prirodno si e toa ...Denes treba da ima menstruacija i tece malce krv ili e nesto drugo ?
    Fala vi mnoguu :* !!

9. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.985
    Зависи каква е бојата на крвта, ако е кафева се смета дека не е опасно, ако е свежа црвена крв тогаш би било загрижувачки, но за најсигурно нека си оди на преглед и гинекологот најубаво ќе и каже.

10. Tani4kaa

Tani4kaa Активен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    9
    Па не и е ни кафеава а не и е ни свежа црвена крв :worried: малце потемна црвена

11. Tani4kaa

Tani4kaa Активен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    9
    Сега ја натерав да моча и да видам,и исто е како кога ке добиеш...само не и тече многу него малце :/

12. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.498
    Допаѓања:
    105.977

Сестра ти нека оди на лекар најубаво ке биде :) Ние овде само би погодувале

13. ANELIJA

ANELIJA Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2010
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    154
    Ајде сега и јас да ви се пожалам.....
    ми доцни веќе 10 дена ,последна менструација добив или на 26 април.Имаме незаштитени односи,но Дечко ми вели дека тој не свршил во мене,и не само сега туку навистина никогаш не е свршил мене.Е сега јас веќе почна да ме тепа мисла 10 дена се не емалку.А и градите не ме боалт ниту ми се отечени како што умат да бидат.Си мислам ајде од климата да не е,нагло се промени :?: :?: Помагајте :| :)

14. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.054
    TEСТ !!!

15. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.258
    Јас се извинувам за офф топик, ама морам да кажам дека многу ми се интересни прашањата на темава. За повеќе од половината од нив треба ние, феминките, да имаме натприродни моќи за да одговориме. Посебно ми се интересни прашањата од типот „ми доцни, бремена ли сум?“. Па да, можно е, тоа е еден од знаците на бременост, а за да се осигураш не ти треба совет од некоја рендом девојка, туку ти треба тест за бременост.
    Воедно ова е и мој одговор на последното поставено прашање.

16. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Како доби на 26ти кога сме сега 7ми? :^)

17. Shoe-Gal

Shoe-Gal Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    178
    :D :D и јас тоа ќе прашав ?! Ваљда 26 февруари, (или март?!).. Смири се , мене ми има доцнето 9 дена. Земи си ShureCheck, околу 120 денари и памет во глава

18. ANELIJA

ANELIJA Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2010
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    154
    моја грешка вчера бев многу замислена и најверијатно за тоа мислата не мис е трга од глава,а пак можеби и на 26 април ке ми дојде хахахаххаа,а иначе ми дојде на 26 фебруар.....

19. simonice

simonice Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2012
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    99
    време е да си земеш тест,па да си знаеш на што си. :!:

20. samojed

samojed Истакнат член

Се зачлени на:
    8 април 2011
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    12
    Ми треба мислење ваше многу сум исплашена,значи вака јас имав добиено на 8 март ми траеше 7 дена а на 25 март имавме незаштитен однос со дечко ми он сврши надвор после 20 минути повторно имавме незаштитен однос и повторно сврши надвор, така ама се плашам од предсемената течност . А како што јас израчунав 25 мие плоден ден и што е најлошо ме болат градите, мисе како подуени имам кафеав исцедок зголемено бело прање, и вчера и мисе лошеше а иначе имам редовна менструација се ми иде порано некој ден а сега сеуште немие дојдено незнам што да правам ве молам за совет дали има место за паника.