Утрово правев Тест....И најсреќна бев,покажа една цртка...... : Почнаа пред некој ден и градите да ме болат,како и секој месец што ме болат пред менструација, така да нема повеќе грижа.Како и да мислам дека од климата ми доцни поззз ја очекувам тетката на госто во секое време
Дали преку обицна крвна слика можи да се дознае дека си бремена т.е дали кога си бремена хемоглобинот леукоцитите и др раб се намалуваат или зголемуваат?
здраво пријателки. Сакам мала помош. Требеше да добијам на 13.04 и сеуште немам. денес правев тест излезе негативен. а веќе 9 месеци се обидуваме со сопругот да забременам и сеуште нема резултат. Имав нестабилен циклус но во последните месеци се стабилизира. имаме редовни односи незаштитени а сеуште немозам да забременам Моментално немам никаков симптом дека ќе добијам а тестот е негативен дали некоја имала вакво искуство ве молам пишете. ИНаку во последниве денови многу сум поспана и некако без енергија . поздравче големо
Девојки јас направив тест 12 дена после однос, и тоа со првата урина и покажа негативен. Па се смирив малку, пошто мислам дека по 12 дена би требало да покаже точно, ако имаше бременост втората линија ќе беше сигурно ептен бледа. Али познавајќи се себеси и моите паники, ќе го повторам тестот за 2-3 дена.
EVIL не знам што ти е проблемот што пишуваш вакви детски мислења, и не само во оваа тема за со мене. Или си во ПМС или си влезена во некоја си турска серија. Ако немаш нешто корисно да искоментираш воздржи се од непотребни зајадливи коментари, зошто не си интересна. И не сум за кај тебе да, боже пази. Остани каде што си подобро.
^А ти подобро оди лечи комплекси на некоја друга тема за невиност, можеби не ги имаш сите поминато. Tебе никој лично не ти се обрати, има администратори ќе бришат и ќе опоменат ако треба. Твоите ПМС проблеми се оние кои се видливи во скоро секој твој коментар, така да не ми се нафрлај мене. Поздрав
Знаеш, почнувам да се прашувам колку всушност комплекси се собрани во тебе. Но бидејќи имам претпоставка каков лик се крие зад мониторот, ќе се воздржам од понатамошни анализи, може да предизвика поголеми компликации кај тебе. И да, уживам кога гледам како се распламтуваш.
Хахаха, ма немој да ме јебеш бре. Ајде оди да не ја пропуштиш величевствениот, многу ќе се опаметиш од неа, па после дискутирај. Се изнасмеав слатко. Ебаму мајката, ги доспомна тие комплекси та комплекси, бог знае што ти се дешава во животот.
Така бе мачe теши се Лечи ги комплексите и на мене. Јас имам и разбирање и сожалување за тебе. Воедно и забава ми претставуваш, немаш појма каква Дури не почнал Величествениот де
ако имаш ризичен секс пред 4 дена пред да добијаш и се разбира ако добијаш значци не си бремена или треба се до нареднот месец за да видис дали си или не си
женски ве молам за одговор :/ имавме заштитен однос,но се скина кондомот :/ имаше мало количество сперма на мене,1 капка и се избришав,но незнам дали имало и внатре ;/ дали е можно да сум бремена? ќе земам апче за ден потоа,а поминаа околу 13-14 часа..дали ќе функционира?
ако е точно тоа, пресметката за плодни денови тогаш нема шанси да дојде до бременост. Бидејќи од моментот на пукање на јајце клетката, таа може да биде оплодена во наредните 12-24саати, преку сила 48-оние минимални шанси. Што значи тоа е поминато-ако ти се точни пресметките. Мој совет, испи си апче и не се замарај,неможеш ништо да смениш.Чекај си да си добиеш, и ако ти касни ден два дај си фора, зошто може ќе бидеш под стрес ради ситуацијата,психа.Ако не земи си тест,најефтиниот е околу 55-60ден. позз