Луѓе да ве прашам .. имав незаштитен секс и поминаа два месеци од тогаш, но пред три недели кај вагиналниот отвор ми се појавија некои габички, бели и ме чешаат и ме пецка за време на мокрење.. Но најголемиот проблем ми е што и многу почна да ме боли стомакот и се мислам дали е возможно да сум останала бремена иако веќе два пати ми дојде менструација.. Ептен сум збунета и исплашена .. дали е можно да сум бремена
АКО ВО МЕГУВРЕМЕ СИ ИМАЛА ЦИКЛУСИ НЕ СИ БРЕМЕНА САМО ИМАШ НЕКОЈА ИНФЕКЦИЈА ЗАКАЧЕНО ЗАТОА КНИШКАТА ВО РАКА И ПРАВЕЦ ЧИЧКО ГИНЕКОЛОГ
Miss-Sinner, нема теорија да си бремена, но дефинитивно имаш некоја инфекција, јави се кај својот гинеколог обавезно да отидеш на преглед
вејке си имала и тоа два пати...за бремена не би требало да си бремена//... но да не е тоа некоја инфенкција мсилам да не е тоа... добро ке е да одиш на гинеколог/...
Bi sakala da znam dali postoi moznost da sum bremena na 2 maj imavme odnosi bez zastita a sega me bolat gradite i privremeno dobivam grcevi-bolki vo stomakot napraviv test koj pokazuva kako slabo pozitiven? Blagodaram odnapred
^штом втората црта ти се појавила, па макар и бледо, тоа значи дека е позитивен тестот, најубаво ти е ради тебе, направи уште еден. Но нема сомнежи дека си бремена
Сите сте трудни ! Извинете ама морав , па од кај да знаеме ние дали сте или не ? Си постојат тестови проверете ! И по 500000000000000 пат на темава се повторува истото , ако има 2 -ра бледо црвена линија има бременост ако нема , не е бременост
dali ima sansi da sum bremena? Zdravo na site! Imam prasanje.Imav odnos so decko mi 2-3 dena otkako mi zdocni menstrualniot ciklus.Na krajot na odnosot,skoro vo poslednite 5 minuti,zabelezavme deka kondomot se skinal.Toj svrsi nadvor od mene,ama sepak se plasam.dali postojat sansi da zabremenam,Pomina edna nedela od togas,Koga najbrzo mozam da napravam test za bremenost?
А потоа доби ??? Доколку си добила после односот не си бремена милион посто. Тест можеш да направиш две-три недели после односот
Rabotata e sto treba da cekam 3 nedeli za da dobijam pak,zosto odnosov bese odma posle zavrsuvanjeto na menstruacijata,2-3 dena posle toa.Znam deka ne mi bea ni polodni denovi ni imav ovulacija,ama sepak malku se plasam,zatoa sakam da napravam test. Btw,fala vi mn za zaintereisranosta
^не верувам дека има шанси да си бремена, ама значи ако од односот поминале 10тина дена слободно направи тест, ете ради мисрна глава
чиста работа две недели после односот и тест..посигурна ке си бидеш а вака незнам што да кажам оти не свршил во тебе али сепак кондомот бил скинат така да незнам.. направиси тест
Дали сум бремена ? Дали е возможно да сум бремена ? Скоро еден месец ми доцни менструацијата , сега се разболев имам висока температура , почнав и да не го осеќам вкусот на храната , а и постојано имам бело прање. Направив тест за бременост ми покажа дека е негативен , навистина се плашам имам 17 години и никој незнае што ми се случува , што да направам за да го потврдам одговорот на ова прашање ?