Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. peace23

peace23 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2010
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    6
    epa mislam deka redno vreme e i jas da se osvestam deka treba da idam na ginekolog,stvarno ne znam sto i cekav do sega... ali kako i da e fala vi,se razvedriv i mislam deka na krajot se ke bide vo red. :*

2. MidnightFlower

MidnightFlower Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2010
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    48
    Кога, кога ќе сфатат девојчињава дека не е битно дали свршил во нив или не ?!
    Значи разберете, во текот на односот, ЦЕЛО ВРЕМЕ се лачи така наречена пред-семена течност што соджи сперматозоиди!

3. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334
    Девојки мислам дека на психичка база нешто се испаничив,имав односи заштитени,но ден потоа ме боли јајникот ме убива е сега бидејќи бев во алхохолизирана состојба некако ме фати паника кога видов дека на странава на фемина гледам најплоден ден шанси максималнии за забременување :o Значи заштитени односи со кондом партнерот си сврши во кондом но ете незнам некоја загриженост ме фати ете како што читам таа предсемена течност ако дојде во контакт со мене а јас во најплоден ден какви с ешансите ,се надевам си правам само филмчиња се уплашив :o ???!!!!!!!!!!!

4. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    384
    Beatris ја имам незаштитен однос 4 и пол год па до сега ниеднаш не останав трудна..таа предсемена течност се многу минимални шанси да се остане трудна 1:100..;)

5. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    срц не се секирај,не вервам дека е си бремена.јас и срцкава моја имаме незаштитен секс 2год,и дури неколку пати заврши во мене и ништо не бидна :) :) уживај ;)

6. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334
    фала дечки некој лош филм ми се сврте низ глава незнам што ми бидна фала :)

7. slatka89

slatka89 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Сакам еден совет од вас.Пре половина месец со дечко ми имав секс 3 пати едно по едно.Не користевме кондом,а тој ни еднаш не сврши во мене туку надвор од мене.Сега требаше да ми дојде ама ми касни а и никакви сиптоми немам за да ми дојде.Ве молам кажете ми дали има шанси да сум останала бремена.Ве молам за совет

8. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    384
    SLATKA89 gore ti ubavo napisano deka se mn minimalni shansite za zabremenuvanje ako ne svrsil u tebe ako si 1 u tie 100 togash ima shansa kupi si test i ke bidesh najsigurna pozz

9. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    A бе, не сакам да плашам деца, ама таа самата кажа дека три пати без кондом :?: Е сега во тие три пати си останувало од сперматозоидите внатре. Се надевам дека не си ти таа една на сто :?:

10. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.231
    пред 3 недели имав однос со дечко ми и тој сврши во мене.пред една недела,значи после две недели од односот направив тест и беше негативен.дали има шанса да покажи после подолго време.зш јас сум слушала дека после две недели покажува.

11. babyyyy

babyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2010
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    Здраво сакам да прашам едно прашање итно ми треба совет и стварно ве молам за помош...Со дечкото имавме однос без кондом одма првиот ден од кога ми заврши менструацијата...Тој не сврши во мене него отиде во веце и таму сврши и јас 2-3 дена имам грчеви во стомакот и нагон за повраќање но од кога ги имам тие грчеви одма испагам во веце по голема нужда..Веке помина 1 недела по односот и јас денеска направив тест беше НЕГАТИВЕН...но сепак се плашам ве молам за совет :( фала однапред чекам совет

12. babyyyy

babyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2010
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    ne mora da znaci deka pokazuva posle 2 nedeli ima i testovi so pokazuvaat odma posle 24 casa po sexot taka da kupi si takov i ke bides 100% sigurna :) poz

13. babyyyy

babyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2010
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    Здраво сакам да прашам едно прашање итно ми треба совет и стварно ве молам за помош...Со дечкото имавме однос без кондом одма првиот ден од кога ми заврши менструацијата...Тој не сврши во мене него отиде во веце и таму сврши и јас 2-3 дена имам грчеви во стомакот и нагон за повраќање но од кога ги имам тие грчеви одма испагам во веце по голема нужда..Веке помина 1 недела по односот и јас денеска направив тест беше НЕГАТИВЕН...но сепак се плашам ве молам за совет :( :'( фала однапред чекам совет

14. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    штом си сигурна дека дечко ти нема свршено во тебе, тогаш уживкај си ;) а и прва ден по менструација :^) мислам дека се мали шанските за бременост ;) можеш да спиеш мирно :)

15. babyyyy

babyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2010
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    fala mnogu na sovetot no jas sepak se plasam stvarno neznam sto da pravam :(( dali da veruvam na testot? :(

16. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    тестот значи се прави наредниот месец откако ти касне менструацијата :!: а не кога ќе ти текне.
    инаку ете и самата кажуваш дека кога ќе те заболи стомак веднаш одиш во вц, значи друг е проблемот... можеби некој стомачен вирус имаш, некоја настинка... па затоа чувствуваш грчеви, што е нормално :)
    а за бремена , не си бремена можеш со сигурност да уживаш :)

17. babyyyy

babyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2010
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0

Fala mnogu...:( znaci mn se mali sansite za da ostanam bremena posle 1 den od koga mi zavrsi menstruacijata..

18. babyyyy

babyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2010
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    a dali koga ima ovulacija se custvuva naduenost na stomakot?

19. amema

amema Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    16
    da da se cuvstvuva naduenost i nekogas tapi bolki kako da ke ti pokne nesto vo stomak (barem jas taka cuvstvuvam)

20. babyyyy

babyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2010
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0

Fala :) a srcko da te prasam jas imav odnos posle menstroacijata prviot den bez zastita ama deckomi svrsi nadvor..ima li sansi da sum trudna oti osekjam macnini do deneska pomina 1 ned od odnosot i napraviv test i bese NEGATIVEN