1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. peace23

peace23 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2010
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    6
    epa mislam deka redno vreme e i jas da se osvestam deka treba da idam na ginekolog,stvarno ne znam sto i cekav do sega... ali kako i da e fala vi,se razvedriv i mislam deka na krajot se ke bide vo red. :*

2. MidnightFlower

MidnightFlower Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2010
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    48
    Кога, кога ќе сфатат девојчињава дека не е битно дали свршил во нив или не ?!
    Значи разберете, во текот на односот, ЦЕЛО ВРЕМЕ се лачи така наречена пред-семена течност што соджи сперматозоиди!

3. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334
    Девојки мислам дека на психичка база нешто се испаничив,имав односи заштитени,но ден потоа ме боли јајникот ме убива е сега бидејќи бев во алхохолизирана состојба некако ме фати паника кога видов дека на странава на фемина гледам најплоден ден шанси максималнии за забременување :o Значи заштитени односи со кондом партнерот си сврши во кондом но ете незнам некоја загриженост ме фати ете како што читам таа предсемена течност ако дојде во контакт со мене а јас во најплоден ден какви с ешансите ,се надевам си правам само филмчиња се уплашив :o ???!!!!!!!!!!!

4. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    381
    Beatris ја имам незаштитен однос 4 и пол год па до сега ниеднаш не останав трудна..таа предсемена течност се многу минимални шанси да се остане трудна 1:100..;)

5. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    срц не се секирај,не вервам дека е си бремена.јас и срцкава моја имаме незаштитен секс 2год,и дури неколку пати заврши во мене и ништо не бидна :) :) уживај ;)

6. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334
    фала дечки некој лош филм ми се сврте низ глава незнам што ми бидна фала :)

7. slatka89

slatka89 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Сакам еден совет од вас.Пре половина месец со дечко ми имав секс 3 пати едно по едно.Не користевме кондом,а тој ни еднаш не сврши во мене туку надвор од мене.Сега требаше да ми дојде ама ми касни а и никакви сиптоми немам за да ми дојде.Ве молам кажете ми дали има шанси да сум останала бремена.Ве молам за совет

8. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    381
    SLATKA89 gore ti ubavo napisano deka se mn minimalni shansite za zabremenuvanje ako ne svrsil u tebe ako si 1 u tie 100 togash ima shansa kupi si test i ke bidesh najsigurna pozz

9. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    A бе, не сакам да плашам деца, ама таа самата кажа дека три пати без кондом :?: Е сега во тие три пати си останувало од сперматозоидите внатре. Се надевам дека не си ти таа една на сто :?:

10. aaaaa

aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    9 април 2010
    Пораки:
    760
    Допаѓања:
    1.226
    пред 3 недели имав однос со дечко ми и тој сврши во мене.пред една недела,значи после две недели од односот направив тест и беше негативен.дали има шанса да покажи после подолго време.зш јас сум слушала дека после две недели покажува.

11. babyyyy

babyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2010
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    Здраво сакам да прашам едно прашање итно ми треба совет и стварно ве молам за помош...Со дечкото имавме однос без кондом одма првиот ден од кога ми заврши менструацијата...Тој не сврши во мене него отиде во веце и таму сврши и јас 2-3 дена имам грчеви во стомакот и нагон за повраќање но од кога ги имам тие грчеви одма испагам во веце по голема нужда..Веке помина 1 недела по односот и јас денеска направив тест беше НЕГАТИВЕН...но сепак се плашам ве молам за совет :( фала однапред чекам совет

12. babyyyy

babyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2010
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    ne mora da znaci deka pokazuva posle 2 nedeli ima i testovi so pokazuvaat odma posle 24 casa po sexot taka da kupi si takov i ke bides 100% sigurna :) poz

13. babyyyy

babyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2010
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    Здраво сакам да прашам едно прашање итно ми треба совет и стварно ве молам за помош...Со дечкото имавме однос без кондом одма првиот ден од кога ми заврши менструацијата...Тој не сврши во мене него отиде во веце и таму сврши и јас 2-3 дена имам грчеви во стомакот и нагон за повраќање но од кога ги имам тие грчеви одма испагам во веце по голема нужда..Веке помина 1 недела по односот и јас денеска направив тест беше НЕГАТИВЕН...но сепак се плашам ве молам за совет :( :'( фала однапред чекам совет

14. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    штом си сигурна дека дечко ти нема свршено во тебе, тогаш уживкај си ;) а и прва ден по менструација :^) мислам дека се мали шанските за бременост ;) можеш да спиеш мирно :)

15. babyyyy

babyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2010
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    fala mnogu na sovetot no jas sepak se plasam stvarno neznam sto da pravam :(( dali da veruvam na testot? :(

16. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    тестот значи се прави наредниот месец откако ти касне менструацијата :!: а не кога ќе ти текне.
    инаку ете и самата кажуваш дека кога ќе те заболи стомак веднаш одиш во вц, значи друг е проблемот... можеби некој стомачен вирус имаш, некоја настинка... па затоа чувствуваш грчеви, што е нормално :)
    а за бремена , не си бремена можеш со сигурност да уживаш :)

17. babyyyy

babyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2010
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0

Fala mnogu...:( znaci mn se mali sansite za da ostanam bremena posle 1 den od koga mi zavrsi menstruacijata..

18. babyyyy

babyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2010
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    a dali koga ima ovulacija se custvuva naduenost na stomakot?

19. amema

amema Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    16
    da da se cuvstvuva naduenost i nekogas tapi bolki kako da ke ti pokne nesto vo stomak (barem jas taka cuvstvuvam)

20. babyyyy

babyyyy Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2010
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0

Fala :) a srcko da te prasam jas imav odnos posle menstroacijata prviot den bez zastita ama deckomi svrsi nadvor..ima li sansi da sum trudna oti osekjam macnini do deneska pomina 1 ned od odnosot i napraviv test i bese NEGATIVEN