lleleeeeeeeee pa odevme vo aptekite i baraa recept i posle tretiot den najdovme edna apteka i ne baraase recept i go zedovme apceto ...... leleee stv. moze da ne deluvaaa ....@ moze nekoe drugo mislenje ... @@@
Внатре не навлегува само на вагината надвореско (кај лкиторисот) затоа реков клиторисно и нема сврсено на мене а сепак ми касни : (((((((((
Оф мори мајко. Не се секирај, ама во нииииикој случај не си бремена, а ти касни ради времево или што знам ради што. Али за бремена не си. Ко прво, си немала уште сексуален однос, т.е не влегол во тебе, а за да забремениш, треба спермата да навлезе длабоко. Ко второ, велиш дека никогаш додека сте си играле или што сте правеле (тоа не ми е јасно баш ) тој никогаш не свршил врз тебе. Не гледам стварно зошто се замараш за без потреба.
Девојки пред 12 дена се напив Нор лево го испив после 15 16 часа од незаштитен однос. Од како го испив ништо не ми се случи и денес ми дојде како што требаше, сега прочитав на форумов дека и покрај позитивните тестови и дошло менструација, дечко ми не свирши во мене, дали е можно да сум бремена?
Чоек никој овдека не гледа на грав, пат под нозе и правец гинеколог.... Што може овдека д ати кажеме ? Што сакаш да чуеш ??? Да те тешиме дека не си бремена ? ок еве- Не не си бремена бе нема шанси , немора да идеш на гинеколог... 18год си, треба до сега да си информирана...
Не, штом не свршил во тебе, како може да си бремена? Доколку тој не свршил во тебе немаш ни потреба од таблетката за ден потоа. Не се секирај непотребно
Hello... imam eden mal problem se nadevam ke imam pozitivni mislenja. So de4ko mi imavme odnos v4era i toj svr6i vo mene toga6 mi be6e 4 den od menstruacijata. Mozni li se nesakani posledici ... ? Help
Несакана бременост затоа што и за време на менст. ако свршил во тебе има шанси за бременост. Извини ако ти го покакав денот
Ако под несакани последици мислиш бременост, јас мислам дека се многу можни. Си се зафркнала ако мислиш дека за време на менструација не се забременува, или не е можно.
Denot i ttaka mi e nikakov. Znam deka e mozno za vreme na menstruacija mojot partner nastojuva6e. Ne e ni veke vazno. Nekakvi simptomi da zabelezam dali sum ili ne sum se ke bide normalno ili ??
Па што ако настојувал (ако има среќа ќе си го думка за 9 месеци) , залепи му 2 шамара да си знае дека несакаш да останеш трудна. Неможеш веднаш да имаш симптоми. Женска главо после 7 дена направи си тест за рано утврдување на бременост или напиј се Норлево.
А добро, што му е нему финтата? Сака татко да биде или ...? Сакал да сврши во тебе и ти, оп, ни две ни три, ајде! Па 18 години имаш бре девојко! Ако ти се точни годиниве ... Толку го сакаш дочко ти што му дозволуваш деца сега да ти прави?!? Боже, боже ... Немам коментар повеќе.
Нема да ти се прекине, зашто таа јајце клетка веќе ти е во распаѓање (ама збор), а ти ако забремениш, тогаш друга јајце клетка ќе ти се оплоди и така би ти доцнела сл. менструација. Симптоми, до сл. менструација не би рекла дека ќе имаш, па дури и тогаш може да немаш симптоми, а за бременост да дознаеш само преку тест. Напиј се апче за ден потоа. И ако веќе си созреана за да водиш љубов и да дозволуваш некој да свршува во тебе, можеш и да пишуваш како созреана, а не како 10год. детенце (што е со бројкиве)