zdravo na site,sakam da prasam nesto,zagrizena sum a i zbuneta!imav nezastiten odnos so decko mi i toj svrsi vo mene,slednio den posle 30 casa ispiv norlevo apce bidejki bev isplasena,koga poglednav na kalendarot za plodni denovi vidov deka toj den mi e ploden den.pominaa 7 dena ,mi izlegoa bubulici(sto ne e voobicaeno za mojata koza),golema sklonost kon jadenje ,se cuvstvuvam umorno ,mnogo mi se spie,dva pati mi se slosa od togas,se osekam nadueno i imam tvrda stolica,da ne zaboravam da spomenam za raspozenie,se me nervira se mi smeta,mnogu sum nervozna,a treba da mi dojde menstruacija okolo 2 juni.ve molam za odgovor ????????????dali se ovie simptomi od hormonskite apcinja ?????onapred vi blagodaram
ivananika, мислам дека нема место за паника. Ние жените сме си такви по природа, кога мислиме дека имало ризичен однос тој месец, се некои симптоми заприметуваме. Не паничи, апче си пиела. Чекај си дата за да добиеш, ако касни ден два направи тест и готово.
Хахахаах ова со фучењево хахаха, тоа кој слушал балканска ебанка знае за што зборувам, туку нема врска. (како да се на ролери велиш, а замисли да се на ролшуи ) Туку за насоката, може некогаш и да се изгубат, широко им поле, а и како што гледам, се навидум нови, а исти проблеми во темава, и се некако се развлекуваат одговорите, навидум совети, па една идеја ми се врти.
imav odnosi na 24ti no se sluci greska, na 26 dobiv menstr. dali e tuka nesto vozmozno ili ne??? fala odnapred
ВЕ МОЛАМ ЗА ШТО ПОБРЗ ОДГОВОР !!! Вака пред 3 часа до дечко ми имавме односи, кога завршивме дечко ми сврши надвор од мене но видовме дека кондомот е скинат( тој вели дека со рака го скинал кога пробал да го извади) , пред 7 дена ми заврши менструацијата... Она што сакам да ве прашам е дали во мојот случај постои реална потреба од норлево? Ужасно многу ми е страв да ги пијам, пиев еднаш но пред година ипол можеби и повеќе... Ве молам за побрз одговор !!!! Фала
ако го скинал со рака тогаш нема место за паника и нема потреба да пиеш,но ако не било така...можно е и нешто друго,несакано...така да за да бидеш најсигурна,норлево.
си пиела апче но сепак според мене не значи дека и нема да забремениш.да тоа се апчиња за тоа но ретко се случува да нема функција.. не би требало да си бремена но сепак без грижи за 1 недела ке видишс дали ке добиес ако не направиси тест...и см ирена биди
Sanja9911, ако навистина го скинал со рака-нема место за паника. Ноооо.....ако не е сигурен, е тогаш има шанси и тек како.Поготово што ти е 14 тин одприлика
Според мене, не постои место за паника, свршил надвор од тебе. Ама сите тие нервози што ќе ги трпиш се додека не добиеш пак менстрауција, може само штетно да ти влијаат, дури и поради тоа и менстрацијата да ти закасни. Јас ти предлагам, да се напиеш Норлево, чисто заради тебе, за да не мислиш на тоа, дали си бремена или не! Ништо страшно не е тоа, утре сабајле оди и куписи едно апче испиј го и мирна глава!
Едно апченце, како витаминче да е. Не се пие Норлево при секоја мала паника. Плус тоа он секако свршил надвор и да бил кондомот скинат, внатре во тебе би истекла предсемена течност. А ако не бил повторен однос, шансите се минимални и не вреди за тоа да се пие вакво апче. Јас мислам дека немаш потреба од Норлево и во иднина користете поквалитетни кондоми и проверувајте го почесто за време на односот. Норлево се пие кога ќе сврши ВО тебе. Ти секако ќе се чувствуваш подобро чим го испиеш, ама не може при секоја незгода да се клукаш со Норлево за да се смириш и да се осеќаш безгрижно.
Кажете ваше мислење ве молам .. Вака со дечко ми имавме незаштитен секс и тој не беше сигурен дали свршил во мене и после 44-45 часа земавме норлево... Апчето го зедов на 18 .. немав никакви симптоми само еден ден осеќав некакво гадењеи тоа беше се . Минатиот месец добив на 21 инаку менструацијата не ми е редовна .. и сега добив на 26 менструацијата ми е малце намалена и вчера имаше и крф и кафеаво а пред да добијам имав грчеви во долниот дел на грбот .... има ли шанси да сум бремена ?
девојки последната менструација ми дојде на 13 март, тоа една недела или две подоцна со дечкото имавме еден интимен момент каде што тој се обидуваше да ме скине на некој начин но тоа не се случи само малку го внесе внатре и му реков да престане бидејки сакав да останам уште невина. Мислам дека не е можно да сум скината а и не сврши. Еве 28 мај сме а јас немам уште добиено, бев на гинеколог со мајка ми на 16 мај, ми правеа Ехо и гинекологот ми рече дека едниот јајник ми е зголемен и тоа се долзело дека имам некаква си циста , хормонално пореметување, имам некои влакненца хормонални на брадата. Ми даде да пијам таблети за хормоналното пореметување што го имам. здебелена сум, имам газ, нозе малце коремче пуштено не знам што да мислам.. Дали е можно да сум бремена, или пак тоа се должи од таблетите????? Ве молам помогнете
ти дојде два пати од односот?!!.. па мислам дека не би требало да си бремена.. ама сепак можеш еден тест да си направиш не е проблем тоа,да си бидеш помирна.
Буци без гајле биди не си бремена туку сега малку си поправена од хормонските апчиња,ако си била бремена ќе ти кажал и гинекологот кога те гледал на ехо .
да ама имам слушнато дека рана бременост ако е, не се гледало на ехо а и гинекологот рече дека матката е во ред.
нели не свршил во тебе не си бремена ама за да не ти биде мисла земи купи си тест за бременост и види каков ќе биде резултатот.