1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.013
    ^нормално дека е можно,во секој незаштитен однос.
    Шансите се многу многу мали за од предсемена течност, но постојат.
    Има некои женски организми толку им е потребно...а некои пак со месеци имаат незаштите со свршување во неа,па пак не се зачнува плодот

2. orhideea

orhideea Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2011
    Пораки:
    5.991
    Допаѓања:
    66.495
    Од заштитен секс нема ништо по убаво за после да ви биде мирна главата
    а не да се нервирате
    и со нетрпение да очекувате да ви дојди.
    Знам не е убаво со кондом ама пак после мирна глава.

3. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.013
    Девојки просто и едноставно:

Прикачени фајлови:

На ljubam, eva11, srcekrsacka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    и онака наталитетот ни е во опагање, поработете на случајот :lol: што се мислите толку , се шегувам де не ме свакајте погрешно :)

5. orhideea

orhideea Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2011
    Пораки:
    5.991
    Допаѓања:
    66.495
    хехехе ме изнасмеа со сликава во право си па
    нека му ја мислат :fubar: тие што не сакаат кондом ;)

6. elma111

elma111 Активен член

Се зачлени на:
    30 мај 2012
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    zdv jas bev vo ginekolog i ne sum bremena falu mu na gospod, i mi preporaca kao kondom sto se stava na vagina sekoja 3 nedela se menjava,dali imate slusano za ova i dale e dobro ,mnogu go pofalat ova .

7. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.463
    Допаѓања:
    48.463
    Да, се вика дијафрагма (ако на ова мислел докторот) и заштитува од бременност но не и од полово преносливи болести.Ако ти е дојдено само за заштита од бременост ондак ок е мада мачно е местењето според мене а и мислам дека на доктор треба да се оди за секое местење.Но, ако сакаш целосно да се заштитиш ке му кажеш на партнерот ОН да си стави кондом а не ти !

8. alison

alison Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    8
    девојки ве молам за совет, мн ме болат градите ама не како прд добиванје него некако пупките ми се мн осетливи, нз мн ми е страв да не е нешто др... мн ми се осетливи и коа ке ги допрам онака како да ги галиш мн ме болат некако.. ве молам за совет... поздравв

9. SuperGirl24

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.463
    Допаѓања:
    48.463
    и сеа што да ти одговориме ? :envy: :envy:
    Си имала незаштитен секс,свршил во тебе ,ти касни мензисот ...?

10. Stefaani

Stefaani Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    286
    :o лее ме утеши. патем да напоменам дека беше 3 партија (нели се намалува конц. на спердамозоиди со секоја партија) или грешам :tmi:

11. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098

Кога веќе кажа дека малиот твој се опуштил и го извадил покасно, оди земи Норлево!!!! Испиј го дури не е касно.
    А за концентрацијата на сперматозоидити ич да не се секираш, направи така како што веќе ти кажа Lacrimosa, да не имаш после две мали, не еден!
    Полошо е тоа што била трета партија, зошто има сперматозоиди кој се заостанати низ каналите во на малиот твој малиот. ;) :lol:

Озбилно, превентирај порано, земи Норлево. :!:

12. Stefaani

Stefaani Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    286
    касно е за норлево :sweat: ќе почекам некое време па ќе направам тест. си викам ќе ми дојде зш веќе 2 дена ме боли стомакот некоја тапа болка :doh: во секој случај и да имам малечко не е толку страшно напротив ќе бидам најсреќна :inlove:

13. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098

Е па супер ако не е страшно. Јас читајќи го твојот пост сфатив дека несакаш бебе, па зато ти советував да си земеш Норлево.
    Среќно, ако сакаш бебенце. :D ;)

14. Stefaani

Stefaani Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    286
    не баш дека е во план сега ама бебе си е бебе нема ништо поубаво и повредно од фактот дека ќе имаш детенце. само ме фаќа паника што не знам дали сум или не. по логика си викам не ама изгледа мојава логика не е баш логична :lol: али читав цел ден и си препознавам симптоми. за лошење да не правам муабет од утро до вечер, кафе и цигари не можам да поднесам од самата миризба ми се повраќа :puke: само стомаков што ме боли ме буни :worried:

15. Filiposka

Filiposka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    261
    Колку повеќе размислуваш за тоа толку повеќе и симптоми согледуваш(што не мора да значи дека ги имаш) затоа што не мозиш да се опуштиш и затоа тоа ти се мота во глава........мене ми се случи тоа пред два месеци (и ако имав проблем со првата бременост) и требаше да знам дека нема ништо ама потсвеста во мене не го дозволуваше тоа и цело време само тоа ми се вртеше низ глава и од кога закажав на гинеколог и се опуштив максимално тогаш ми дојде :devil: .........најубаво направи си тест преку крвта (тој може и рана бременост да покажи) и ќе знаеш на што си.....ако си бремена тогаш честито :beer:

16. alison

alison Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    8
    неее пу пу не дај боже не ме карај :( иначе немавме незаштитен, него само мн малце,скоро ич не ми влезе ама јас сум у некоја паника.. и мн ме болат пупките и приметив дека ми се некако бели.. нз.. :/ не ми касни по ова календаров а и по тој што си го иам у тф теба на 14, 15ти да ми дојде.. ама ова со градиве ме напинја...

17. malo-bebe

malo-bebe Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2011
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    4
    може имаш само некоја промена..
    ако не сврши во тебе нема за што да се грижиш..
    инаце може да ти е од тоа што треба да добиеш,но има време за тоа уште...ти болеле и порано така или???
    ако се плашиш од бременост најдобро 2 недели нека поминат од односот и тест...

18. SuperGirl24

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.463
    Допаѓања:
    48.463
    е па ондак немаш причина за загриженост.може те болат од што се паничиш па несвесно мислиш дека кој знае што ти се дешава.според мене немаш гајле :)

19. alison

alison Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    8
    SuperGirl24 ти благодарам многу. :))

На SuperGirl24 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Девојки ми треба совет.. :sweat: вака..
    Секогаш добивам или на 31ви или на 1ви кога како.. е сега од како ми заврши менструацијата минатиот месец некаде 5-6ти беше со дечко ми имавме заштитен однос но тој се тргна на време и не сврши во мене.. Од тогаш немавме односи, јас не бев во градов па и не се гледавме баш.. Меѓутоа еве веќе 5ти е сеуште немам добиено.. Вчера направив тест, испадна негативен.. само единствена грешка што ја направив при тестот беше што заборавив да го вратам капачето откако го потопив 10 секунди, незнам дали тоа би требало да влијае :( што мислите, има место за паника? Никогаш вака не ми доцнело, а не приметувам некакви симптоми на бременост, само градите што ме болат :worried: Незнам дали да направам уште еден тест.. :(