Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.103
    Зашто ти е апче? Не ти свршил внатре, туку надвор? :?: Е сега ако било на вагиналниот отвор што знам..а ако било на друго место уживај :angel:

2. loveoulove

loveoulove Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Da nadvor,i pogore od vaginalniot otvor od strana...I decko mi viki da ne se glupiram da ne pijam deka sum malce budala:))

3. fosil4e1

fosil4e1 Активен член

Се зачлени на:
    28 април 2012
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    1

da da imav dobieno posle eden mesec normalno se mi bese i posle toa za april ne dobiv i pocna da me faka panika a bev 99%deka nemam nisto napraveno celo vreme so zastita ne mi bese jasno kakao mozelo da se sluci i vikam posle 1 maj ke napravam test ..i napraviv eden no mn piev sok za da mi dojde da odam vo vece i pokaza pozitiven ..posle toa citav deka moze i od toa da pokazalo taka pa dr den napraviv dr i pak pokaza pozitiven i vikam toa s\e sto e,no na 18 maj dobiv normalno ..mislev deka e spontan deka nesto ne e vo red i pred nekolku dena pojdv na ginekolog da vidam sto kako i nema nisto:) taka da nezz sto e rab ama nema vrska veke pomina...da moze da e od toa stvarno ne se razbiram no ima mn golema logika...fala mn za informacijata pozz :*

4. aniot

aniot Активен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    со дечкоми имавме незаштитен однос и кога сакаше да сврши одма го изваде ми е страв да не има нешто останато внатре да не не сети пред то.дали да се напијам некакво апче?а инаку треба да ми дојде за 2-3 дена.. хелппп ;( :devil:

5. Sun.shine

Sun.shine Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    116
    Нема потреба да пиеш апче, веројатноста да си бремена е минимална. Почекај 2-3 дена, сигурно ќе добиеш :)

6. mid

mid Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2011
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    11
    nemoj da pijas apce, koga vejce treba da ti dojdi za 2-3 dena ne pijaj.. tie apcinata ne se voopsto zdravi i mozat da ti napravat komplikacii vo organizmot. Pocekaj nekolku dena i ne panici.. od panika sigurno ce ti kasni :)

7. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    2.358

Значи повторно ке ти повторам немој да пиеш апче. За да забремениш мора да сврши во тебе. Јас до сега никогаш не сум слушнала некоја да останала бремена ако машкото и сврши на вагината никогаш. Затоа уживај :)

8. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    не брзај за апче.. и така не свршил а и за некој ден ке добиеш..не брзај..
    случајно ако ти касни можеш да си направиш тест после 2 недели..

9. aniot

aniot Активен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    фала ви женски,ама кога се сети дека ќе сврше и тогаш одма се тргна и затоа таму само мислам.. :(и затоа си велам апче да не е посигурно да се напијам побрзо после да не е касно..

10. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    па незнам искрено што да ти кажам,ама да не пиеш по џабе апче,бидејќи не свршил во тебе,нема потреба а и за 2 до три дека ке ти дојде :^)

11. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    2.358
    Никако апче да се напиеш. НИКАКО! За да останеш бремена мора да сврши во тебе.

12. senjorita.lombardi

senjorita.lombardi Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    755
    Што ви е вас бре девојки, тие апчиња се пијат кога сигурно ке ви свршат внатре, и кога веке веројатноста е голема, алоо свестите се, не се тоа аналгини, имајте во предвид дека тоа е апче а не витамин, и колку ви прави добро, може да ви направи и лошо. Кога ги научилен апчиња па апчињаа, купете си кондоми, а не да се тресите и апчиња да барате. Од тие апчиња може да ви порематат хормоните, циклусот, крвта, и сепак не сте 100% сигурно дека нема да останете бремена, има многу случаеви кога апчињата не спречиле бременост иако биле навреме испиени. Поздрав и памет во глава :hai:

13. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.985
    леле се сложувам со тебе, баш така како што кажуваш, :up: овие апчиња се научиле сите и ги земаат како бонбончиња да се, а не се свесни колку ли се штетни, па хормони се тоа бре луѓе, се што е вештачко не чини и арно кажа сењорита.ломбарди, користете кондоми и заштитувајте се навреме :fubar:

14. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    2.358
    Јас не можам да сватам дека деца од 16 години не оформени ги пијат хормонските апчиња. Не можат да сватат дека тие се многу штетни. Имале неколку пати секс, партнерот не свршил во нив и ај ке се напијам апче. Не се информирани колку се штетни.

СОВЕТ: Пред да се напиете апче најпрво информирајте се. За да остане девојката бремена МОРА дечкото да сврши внатре во неа. Секое свршување надвор од вашата вагина не може да се остане бремена.

15. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    ^не само за апче....општо, ПРВО ИНФОРМИРАЈТЕ СЕ ПРОЧИТАЈТЕ па потоа впуштете се во нешто
    тоа ти е исто како да земеш да возиш кола а немаш положено

16. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    па ок,никој не знаел се кога му се случиле првите сексуални односи :!: тоа никој не бил целосно информиран...
    али сепак од после тоа повекето се распрашуват или читат на форумиве и гледат за некој апчиња па мислат нема никаков проблем ако пијат...
    сепак најдобро е да после тоа да се каже што се случило и да се добие добар совет од поискусна личност без да се превземат мерки за кои не се знае што се може после тоа!..

На malo-bebe му/ѝ се допаѓа ова.
  17. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.054
    Абе на тоа апчињата треба да пишува +18 упм, ова е веќе претеризам. Јас гарантирам оти и бомбони да им се дадат на неинформирани луѓе нема да приметата што пијат.
    Страшно станува.
    Како да се направи, една петиција барања, ма што и да е за воведување Сексуално образование во училиштава не знам |( Наместо да се зголеми наталитетот, оваа неинфрмираност не дај Боже ќе ја однесе младинава до стерилитет :x

На Miss.Ricci и senjorita.lombardi им се допаѓа ова.
  18. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Нема да речам девојки, туку девојчиња....(за тие што не се информираат доволно) :)

19. lloovveellyy

lloovveellyy Активен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2011
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    12
    Немој да паничиш штом сте прекинале а не свршил во тебе. Гледам дека не си доволно информирана за можностите да останеш бремена од семената течност иако се мали се можни, но не се додека не сврши. Значи вие сте имале незаштитен однос и тој не свршил па сте проделжиле, но ако свршел па потоа да сте продолжеле е тогаш веке имаш место за паника. поздравче и се најубаво

20. najmilo

najmilo Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2010
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    3
    бременост

епа вака девојки мене ми иди редовно на 9ти ,така и претходниот месец ми дојде на 9ти мај до 14,ама имавме неколку незаштитени односи со дечкото,и тоа во најплодните денови едниот од нив беше 21 мај, од тој ден имам голем исцедок се до денес,пред тоа немав така,стомакот цело време го чуствувам како подујан а и подујан ми е ,на 9ти требаше да ми дојди а денес сме вејке 11 а уште ми нема дојдено а не ни имам такви симптоми како пред да ми иди,немав некој стрес па да ми касни од тоа...што би можело да биде...дали некој може да ми ги каже раните симптоми на бременост....ви благодарам