^ете и самата си кажа дека паметот нон стоп ти е таму....како сама да бараш симптоми. Уживај,релаксирај се,не мисли на тоа
И мене тоа ми беше проблемот пред да почнам со односи, стравот. Прашај го дечко ми, ќе ти каже дека сум паничарка до сонцето и назад. Али, викаш дека користите заштита, плус и не свршува во тебе, немаш место за тооолкави паники. Паника се ствара, ако кондомот пукнал за време на секс, штом не, стварно не знам зошто толку се замараш.
Девојки тестот што го направив беше негативен и мислев денес да направам уште еден за секој случај но ми дојде денес после 14дена доцнење Ви благодарам
me interesira nesto..so denov mislam na toa i mi treba vasa pomos..so deckomi imavme seks t.e povekje bese peting bidejki ne mi go stavi samo se trievme..jas bev gola a on u bokserki i svrsi..dali moze da sum bremena?? inace ne sum skinata
да може да си бремена и да имаш тапан во стомакот па затоа ти чука и ти тропа дај озбили се и престани да ги кинеш зелени бреејјјјјјјј што се не шета по светот
Ve molam za pomos, ,Pred 2 dena, jas i mojot partner imavme odnosi bez kondom. Bevme premnogu zapaleni i toj ne go izvadi na vreme, pogolem del od tecnosta vleze vo mene,Posleden pat mi dojde na 9-ti, a sega spored toj kalendar, bas se pagjaat plodnite denovi, VE MOLAM ZA SOVETI, sto da pravam, premnogu mi e strav, Blagodaram odnapred
Не сакам д ате плашам ама голема е можноста да сте ја утнале работата. Мислам дека е касно и за ’’Ден потоа’’. Мислам дека е уште рано, ама земи тест и види си.
самата помисла на тоа дали си бремена те тера да ти се гади и ако си ги читала симптомите на бременост ти се чини дека се од тоа ти се дешава )
оо богородицеее, де молим те како ти текна ваква зелена да ја откиниш ииииии итно треба сексуално воспитување да се воведе во училиштата