ајде не се нервирај климава види ја каква е па се влијае а и твојата нервоза и мислење влијае на сето тоа дај џаст кул енд хај
Ако имаш малку крв, меѓутоа ако е кафено може да си бремена. А доколку е розово, црвено и истото се појавило во време кога треба да добиеш редовно шансите за бременост се никакви
Zdravo ! Sakam da ve prasam,bidejki nemam nikakvo iskustvo. Napraviv test 8 dena posle svrsuvanjeto i mi pokaza negativno . Nekoi mi rekoa deka ne sum bremena,a drugi pak deka e premnogu rano za test. Kazete mi go vaseto mislenje
pred 4 dena imav menstruacija samo malku i vcera naprajv test i bremenu sum i gradite me bolat isto koga imam menstruacija.zatoa sto kaj sekoj e razlicno
Мислам дека рече дека ќе абортира , на дечко и не му било гајле .. се извинувам што одговорив во нејзино име ..
vaka ... april i maj imav normalen menstrualen ciklus a poslednit pat imav odnos na 3 maj ama potoa imav dobieno ama sea vo juni se uste ne sum dobila dali e mozno da sum bremena?
Јас како што имам слушано дека после две недели треба да се направи тестот за да покаже точни резултати. А дали некој знае колку дена е доволно да поминат после незаштитениот однос, за да се отиде на гинеколог па тој да провери дали си бремена? Исто ли треба да се чекаат две недели или може порано?
Вери, можно е да биде бремена, нема врска што добила менструација. Лично познавам неколку девојки кои имаа редовна менструација се до петти месец бременост. Така една од нив немаше поим дека е бремена, откри дури на крајот на 4 месец, ништо не и се познаваше, ниту беше поправена. После наеднаш стомакот и порасна, па правеа свадба ептен набрзина. Сакам да кажам дека таа можност постои. Девојко, причекај уште малку, може ќе ти дојде. Ако не, направи си тест за бременост, или појди на гинеколог. Поздрав!
^^^Mоже редовно да има иако е бремен. Мајка ми со мене имала се до 4 месец, се сомневала ама со тоа не била сигурна Гинеколог најпаметно. Тестот и не е баш релевантен фактор.
Да и една моја познаничка до втори месец добивала менструација ама не така обилно како редовната туку по малку. Ама мислев дека тоа ретко се случува, а еве имало и други примери такви.
хехехехех ако од заштитен секс се забременува што да кажам јас што не користам заштита веќе три години . алоооо девојќи не паничете без потреба ...........
И јас имам незаштитен секс.И сега знам дека сум за ќотек но јас самата му реков да сврши во мене,во доги стајл и право спермата истече од мене.Еве денес добив точно на датумот,но сепак не знам дали отпосле пак да направам тест,бидејќи има такви ситуации кога си бремен а пак да ти дојде