И јас се чудам???? 2-3 пати го препрочитав ова и неможам да верувам дека може да се случи, скептипчна сум
Sakam da ve prashan neshto ... pred nekoj den bevme so deckoto zaedno i toj svrshi,no nemavme odnosi i sme nemale do sega,a otkako svrshi pocnavme da se trieme...dali od toa moze da se ostane bremena? :/
Sakam da ve prashan neshto ... pred nekoj den bevme so deckoto zaedno i toj svrshi,no nemavme odnosi i sme nemale do sega,a otkako svrshi pocnavme da se trieme...dali od toa moze da se ostane bremena? :/
Sakam da ve prashan neshto ... pred nekoj den bevme so deckoto zaedno i toj svrshi,no nemavme odnosi i sme nemale do sega,a otkako svrshi pocnavme da se trieme...dali od toa moze da se ostane bremena? :/ ve molam help !!
samo strav mi e zatoa shto otkako svrshi toj,samo penisot go izbrisha so paloma i pocnavme da se trieme :/
неможе да останеш бремена само од триење. Мора да сврши во тебе. Уживај и не си ја оптеретувај психата
Вака..последен пат ми дојде на 23ти Јуни и ми траеше до 28ми Јуни. На 29ти имав однос со дечко ми така што прво го стави еднаш во мене без кондом, а потоа веднаш продолживме со заштита. Излезе од мене пред да сврши. На денот на овулацијата кога бев во вц на хартијата забележав 1-2 точки крв, а сега требаше да ми дојде на 23ти, а ми касни 2 дена. Ме болат градите малку, исто и стомакот, други симптоми немам. Дали мислите дека е можно да сум бремена? Или можеби ми доцни од стрес или нешто друго? Ве молам одговорете ми, навистина ми е важно..Благодарам однапред.
Јас мислам дека не треба да се грижиш пошто велиш дека сте имале заштита и плус на тоа кога свршил тоа било надвор поголема заштита од тоа здравје,а од еднаш неверувам дека би направил нешто е сега можеби ти касни од тоа што премногу си загрижена и веројатно и ден и ноќ мислиш на тоа.Купи си еден тест ќе си ги расчистиш сомнежите и ќе ти олесни.
Ми касни веќе 10 дена, имам односи исклучиво со кондом (до сега ми се нема десено да се скинал), а башка го терам и да го вади пред време. Многу паничам, а секогаш имам нередовна менструација, понекогаш и по неколку месеци се случувало (имам полицистични јајници и операција пред некоја година), али од кога почнав да имам односи овие неколку месеци не ми се случило да ми прескокне. Пред две недели се вратив од одмор, па и на тоа помислив како на придонесувач за каснењето. Имам симптоми за добивање, ме болат гради, стомак, нервозна сум, во секој момент мислам дека добивам, а уствари никако да дојде. Мислев да направам тест деновиве, али ептен голем паничар сум па страв ќе ми биде го погледнам тестот. Решив да почекам уште некој ден па ако ја нема теткава ќе мора да го напраам. Не е голема веројатноста дека сум бремена, нели?
И јас се вратив од море, истата вечер на 19 кога се вратив имав однос со дечко ми (без заштита) иако тој тврдеше дека не свршил во мене, јас осетив топлина надвор внатре појма немам, ме фати паника...а требаше на 21 да ми дојди. 3 дена само сонував бремена кај што сум, секој збор на филм, во списание..ме асоцираше на бременост ....леле си викав читај ги знаците, готова си. Како ми олесна кога ми дојде на 23 вечерта )))) Затоа не паничи ако знаеш дека имаш односи со кондоми и дека не свршува во тебе...
Леле не пишувам на темава ама има стварно прашања и прашања, извини Кринкл, ама од што да си бремена, од Светиот дух, не сфаќам, не си имала ризични односи, имаш 24 години, и полицистилни јајници....па мајко му едно НЗС мавни му, каква бременост девојко, и ти да не остана бремена како другарката на една феминка од што мочале во базен маживе Не се сеќирај, извини јас денес нешто напната па твоево прашање капак ми дојде и се истурив, не се сеќирај не си бремена, едноставно од промена на клима ти касни, можеби и твојата состојба со јајниците, не се сеќирај ич, уживкај и мавни еден сладолед на сметка на твојот продолжен ПМС
како можи да си бремена кога имаш заштитен секс.. не паничи девојче/девојко ако си имала заштитен секс нема потреба од паники и нервози
Е убо ми дојде шо се изнервира! хахахахах Многу е лошо да си хипокондрик. Одма сите симптоми си ги поврзав со оние за бременост. А и од кај знам бе, се' се дешава. Какви глупости се' немам прочитано.
Bremena od sto??? Osven ako ne si nekoj fenomen mila nemoj da panicis bez vrska koga nema mesto za panika i u idnina informiraj se poveke okolu toa kako se zabremenuva,barem na forumov imas se sto te interesira,dokolku doma nemas so kogo ( ova dobronamerno ti go kazuvam za da ne se soocuvas so potsmev od odredeni clenovi) ps.izvinuvajte na latinicata
Абе сфаќам тоа све, читам постојано и знам како може да се забремени, али обично секогаш правам од мува, слон за секоја ситница и кога се работи за мене никогаш не знам на што сум. Преголем паничар сум, така да, кој сака нека се смее, ја додека не сум сигурна, у психата све е могуче.