.. офф топик Лидија ти вистина збориш ? Денеска многу изнакажа бегалка, сегашен, бивши, мислам не е фер што ги напнуваш девојките а сите се со добронамерен совет Ако пак вистина зборуваш... , си направила многу проблемчиња за твојте години ! Инаку за состојбата во овој пост шансите ти се големи за бременост, така да, детенце зашто не си се информирала навреме аааа ??!!!! Зарем не е најубаво кога на тие години го осеќате само чуството на пеперутки во стомакот, се надевам состојбата ќе ти излезе на добро, памет у глава
homealone напиша:шансите да си бремена се многу големи ако не сакаш бебе зошто после тоа одкако си знаела дека свршил во тебе не си се напила норлево сега ти е веќе ама јас сега се допишував со една корисничка и ми кажа дека чим сум имала менструација до 22 (овој месец) тогаш шансите се мн мали.И сеега Значи нема врска што си имала менструација можно е да останеш бремена затоа зами направи си тест позле 14 дена и ке видиш на што си се надевам ке биде негативен и за наредн пат памет во глава и секс без заштита никако
ајде совет ми касни веќе една недела последно имав на 19 јуни ама да потенцирам дека не ми е редовна сврши два пати во мене но првиот беше после 1 недела откако ми заврши а 2 сега пред 3 дена. стомакот ме боли веќе 2 недели мислев ќе ми дојди ама ја нема уште ама болката не е постојана туку онака одвреме на време. некоја тапа болка чекам сега извесен период па ќе направам тест. има шанси за бебче? и уште нешто офф топик ама морам ако евентуално сум депилација дозволена е? сега од 4 одиме на одмор па сакам да се средам
да , секако дека штом свршил во тебе можно е да си трудна. а тие болки како пмс , можно е и да добиеш (ако не се оплодила ј.клетка) ама може и не , јас на пример кога бев трудна имав такви болки какои пред добивање ама не ми дојде и ми каснеше околу 45 дена хах , направив тест и излезе позитивен
со оглед на тоа дека свршил во тебе на плодни денови можно е да си трудна, трк по едно тестче и извести не шо си направила
Женски, ај да слушнам ваше мислење околу мојата ситуација. Значи, имав со дечко ми однос со кондом пред една недела,ама некако запијанети бевме и ни траеше многу кратко сексот, не се сеќава ни дали свршил а кондомот знам го фрливме. Мене требаше да ми дојди на 24-25 ама еве крај на месец е а јас уште немам добиено за овој месец... Што мислите кои се шансите да сум бремена? Ве молам за мислење...
значи ако сте користеле кондом нема потреба од паника за секој случај направи си еден тес за бременост и ќе си знаеш иако не би требало штом сте користеле кондом
па вп пијанството све може да се очекува може дечко ти го фрлил кондомот па после си завршил работа не се знае чим не се сеќава, најубаво купи си тест за бременост тоа ти е само лекот да ти го убие сомнежот
Прашањето е малку глупаво ама морам да си прашам Пред 2 дена со дечко ми имавме односи со кондом.Сакаше да сврши во кондомот внатре во мене,но во последен момент го извади и сврши на него.Кондомот му беше малку голем и кога го извади,кондомот остана да виси во мене.Е сега тој незнае дали го извадил на време да сврши на него или останало и дел во мене. Прашањето ми е дали има некакви шанси да сум бремена или и да останало дел во мене би било во кондомот?
оти плодни бе? па нели првата недела после менс. е неплодна!? да не чекам уште некој ден? да не не покажи точно? да не е рано? ајде ќе купам денес и утре рано рано ќе ве известам
ако поминало една недека откако ти завршило, тогаш ти биле точно плодни денови. се рачуна 14 ден од добивање (прв ден откако ќе добиеш).
аааа јас па си рачунав откако ќе ми заврши па мене како што ми трае цели 7 ден хехх ништо после купувам тест и ќе кажам што сум направила. утре ќе ви пишам. најдобро со првата утринска да го направам
не мора да чекаш до прва утринска...ако си трудна во било кој дел од денот ќе се покаже. оди одма по тест, па извести не!
стефани мене ова ми мириса на бебче те чекаме да ни кажеш дали има две цртки тестот иако сум сигурна дека има
Дај Боже Ева уште не сум зела тест жешко некако не се излегува надвор а и се зафатив чистев, метев. се думам денес да правам или да чекам до утре
сега или никогаш хахахахха ајде не се двоуми батали чистењето и трк по тест и пиши го резултатот чекам јас да знаеш
негативен е веќе 3 мин поминаа и нема ништо пишува 10 мин да почекам ама нема ништо ако во рок од 7 мин се смени пишувам пак ама нема знам негативен е
лелеее што е ова што си ставилча тажни фаци никако депирмирање ејјјјј алооо ајде наредниот пат повеке срека немој одма со тажни фаци па не е крај на свет едноставно не сте го погодиле денот а и велиш само 2 пати свршил во тебе ао сакате бебе фрлете се на работа од утре и резултатите ке бидам тука за кратко времеее
не не сум депримирана ама се надевав ептен а и рано е имаме време не сме ни во брак сеуште. дечко ми како е запнат за бебче ајде сега од 4 на одмор сме па можда ќе си дојдиме со бебче.