Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. lillywinx

lillywinx Активен член

Се зачлени на:
    10 август 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    да, сваќам но сепак имаме некој страв во нас..
    дали познавате вакви случаи да се забременува?? сепак прерано ми е за тоа..
    ве молам за помош

2. pupi90

pupi90 Активен член

Се зачлени на:
    10 август 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    lugje znachi vaka..
    ne sum skinata, no so dechko mi bevme premngou bliski, shto negoviot penis navleze vo mojata vagina samo nekolku cm. na nekoviot pesni mozhno e da imashe sperma..
    dali e mozhno da zabremenam?

3. flowergarden

flowergarden Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    418
    Можно е, зависи како пливаат неговите сперматозоиди ;)
    п.с. неколку см се доволно за да ти се оштети хименот. Ако не си крварела не мора да значи дека си уште девица.

4. PunchMarmelade

PunchMarmelade Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    31
    ЛУѓе,со другарка ми имаме една дилема.
    Пред околу недела веројатно почнала да пие контрацепција,и сега за прв пат типот си свршил внатре.
    Сепак,треба да пие ден потоа?
    Јас велам дека не...бидејќи сепак,.тоа е терапија од 24 часа....ваљда служи за нешто :D

5. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Последен циклус имав на 07.07 што значи дека ми касни веќе 4 дена. Односи не сум имала два ипол месеци, но пред неколку дена се вратив од море. Навистина ме заплашуваат тие бремености со менструација, или пак се работи за промена на клима. Немам никаков симптом за циклусот... :worried:
    Секогаш сум имала редовна менструација, апсолутно никогаш ни ден не ми каснело. Можно е сега се да се поремети од тоа што бев на море? :( :(

6. tea19

tea19 Активен член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    23
    Секако е од промена на климата а и дека повеќе време си била во вода

На Look му/ѝ се допаѓа ова.
  7. detelince

detelince Активен член

Се зачлени на:
    11 август 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    девојки нова сум на форумот и ми треба ваше мислење пред една недела го имав првиот сексуален однос со мојот партнер значи сметав дека сум довола воздрасна за тоа да се слуци наполнив 18 години пред три месеци. се случи тоа што се случи при тоа не користевме заштита од како завршивме партнерот ми кажа дека неможел да сврши а беше и малку под дејство на алкохол помина една недела и имам болки во стомакот и денес во грбот треба да ми дојди в понеделник мминатиот месец ми каснеше 7 дена дали е можно да сум бремена

8. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341

Како може да си бремена кога не свршил во тебе. Не си бремена а нормално е -иако немора да значи, да ти доцни после прв секс

:tmi: почнале да продаваат и скапани кондоми :tmi:

9. detelince

detelince Активен член

Се зачлени на:
    11 август 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    се плашам бидејки ми беше прв пат а и дека стомакот ме боли

10. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341

:angel: ке ти биде и втор и трет и......пат, ама ако не сврши во тебе нема ризик за бременост

11. tweety.tweety

tweety.tweety Активен член

Се зачлени на:
    15 јули 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    5
    devojkii da vi se pofalam deka sum bremena .....mnogu mnogu mnogu sum srekna

На girl1985, Unique.chick, Blair15 и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Alone-Girl

Alone-Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    27
    Твити нека ти е со среќа.. лесна бременост :)
    Уживај во бременоста...

13. aleks26

aleks26 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    99
    Со срќа нека е бременоста со лесно да поминат следните 9 месеци мамичке... :l:

14. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Навистина неможам да издржам повеќе. Никогаш не ми се случувало ова, и претходните години одев на одмор, само што тогаш не беше море. Друга работа е што премногу сум сува доле, што и тоа не е карактеристично за мене. Лицето ми се нафрли со акни (само еден симптом за циклус). Не знам што да правам. :sweat:

15. simonice

simonice Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2012
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    99
    Честото :rofl: :rofl: :rofl:
    имај лесна бременост :*

16. tweety.tweety

tweety.tweety Активен член

Се зачлени на:
    15 јули 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    5
    fala vi na site non stop gi sledev vasite mislenja super ste prodolzete taka da gi spodeluvate mislenjata mnogu pomagaat ,pozdravce na site

17. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Look, примети некаква разлика во последниот циклус, дали траеше пократко, пообилно или пооскудно крварење......? Ако не сакаш да се мачиш, купи си тест и направи го, иако мислам дека не си бремена, дека сепак ти е од промена на клима.
    Инаку, и јас го имам истиот проблем како тебе, само што јас допрва ќе одам на одмор и имам редовни незаштитени односи, па така не би ми било доцнењето од промена на клима. Ќе видам деновиве од што е :?:

tweety.tweety, честито нека ти е, со лесно да си поминеш во наредниве 9 месеци :) :*

18. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    ^^^Не, се беше најнормално во последниот циклус. Прв пат ова ми се случува, ама и прв пат излегувам надвор од нашата земја, ете вкупно 700 км што ги поминав напред-назад би имале толкава улога. Ќе полудам веќе. ;(

На green.eyes му/ѝ се допаѓа ова.
  19. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Во тој случај опушти се, немаш потреба за паника. Ќе добиеш, без гајле. И тоа како може да имаат улога тие 700 км, веќе чувствуваш :)

Се' додека се јадеш и нервираш, нема да добиеш, затоа релаксирај се и се' ќе се среди :) :*

20. Alone-Girl

Alone-Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    27
    Лук со промена на климата секоја девојка чувствува промени.. само разликата е во тоа што на некој му доаѓа порано од терминот на некој подоцна. Самиот пат, водата, сонцето има придонесено за твоето доцнење.. а да не ги заборавиме и деновите кога ти си под стрес деновиве и нонстоп мислиш дали сум бремена или не, и кога ке ми дојде. Опушти се, стави на ум дека тоа ти е од климата и чекај да добиеш.. но ослободи се од стресот и за 2-3 дена треба да ти дојде. Ако ти доцни повеке од 1- 2 недели посети си гиниколог немора да значи дека си бремена, можеби онака имаат настанато пореметувања некои, инфекции, цисти.. зависи , се може да биде причина на доцнење на менструацијата. Со среќа.