Mnogu sum vi blagodarna za odgovorite!!! E sega imam drug problem Denes imam mnogu belo pranje, a za nekoj den treba da mi dojde. Regularno treba da dobijam vo nedela, no od vcera imam cuvstvo deka dobivam MOZE LI NEKOJ DA MI POMOGNE< ISKRENO NEZNAM STO DA PRAVAM PLS Fala!
Zdravo na site Dali moze da bide obilno belo pranje znak na bremenost, so shto predhodno decko mi ima svrsheno vo mene ???
некако ова прашањево или јас сум глупа или не ти е добро поставено како може овулацијата да се слуцува ако си бремена ај малку потенцирај го прашанњето подобро
odkako imavme odnosi i ima svrsheno posle dva dena naredi imam obilo belo pranje, a menstruavcijata mi pomina tocno pred 12-13 dena ??
Многу често обилното бело прање е знак за овулација. А и според деновите најверојатно ти е од овулацијата.
Пред да купиш тест информирај се колку дена треба да поминат после односот, има некоја финта и таму, мислам дека од 10-15 дена се тие на урина, барај по форумиве! Позз
мау 14 дена од ризицниот однос нека поминат и можеш да си направиш тест преку уринаа преку крв после 7-10 дена од однос е сега кога појасни го свативме прашањето
dada ke cekam ushte edna nedela nekade, a mi se poklopuvaat plodnite denovi da bidat togash koga imavme odnosi ) Kako i da e ke bidete izvesteni , Vi blagodaram
^ти искрено не си ми јасна, те не сте имале односи, те само на врв,а велиш незнаеш дали излегол.....е како да излезе кога нели не ни влегол? реши се или бил во тебе или не бил. Ако не бил нема шанси, ама ако бил се е можно.
Nema zoshto da krevash panika, moze da se sluchi da ne dobiesh na datumot koga treba da ti dojde tochno , zatoa shto pocnuvash da imash odnosi naj normalno. Isto taka belo pranje e normalna pojava pred da imash menstruacija. I ushte neshto moze da se sluchi ovoj mesec da dobiesh normalno na toj i toj datum , a sledniot mesec da se sluchi da dobiesh i mnogo uporano od terminot ili mnogo podocna ))