aj pak jas .... seuste mi nema dojdeno mn se plasam... imavme zastiten odnos i deckomi e sig deka kondomot ne se skinal a i jas bidejki se e pred moi oci i koa kje go izavdi kje primetevme ako bese skinat.... iako se gledam so svoi oci i koa kje go izvadi pak ne mozam nikako da se ubedam... mn se plasam i postojano na toa mislam....a eve veke 7 mi den mi kasni.... a mozno li e da mi kasni zs pred 4 meseci imav abortus??
^не сме до толку стручни за да ти кажеме а зошто сабајле рано не си земеш еден тест,и да си ги скратиш маките
Сноу, како што разбрав - не свршил во неа, немала ризичен однос. Мислам дека баш и нема потреба од тест, очигледно ти касни од стресот што сама си го создаваш.
^и јас така разбрав, ама што друго да и речеш.кога гледаш дека имала и абортус пред 2 месеци. очигледно таа од стрес не добива,а за да добие треба да го нема стресот,а стресот би го немала откако би го дозла резултатот а за тоа и треба тест
znam deka sum pod stres i samata mislam deka e od toa .... ama nemozam nikako da prestanam da mislam na toa ..... postoi mn golem starv vo mene ...i zatoa sakam da napravam test ama predmnogu se plasam od rezultatot.... ... a od dr starna znaci najveke se nerviram so i samata gledam znaci so svoi oci koga i da go izvadi kondomot gledam deka se e vntatre deka ne e skinat deka od nigde ne tece.... i pak nemozam da se ubedammm.....
^знам јасно ми е...но еве да гледаме реално, ти се плашиш од резултат и да не правиш тест и да го правиш. Но размислувај дека ако го направиш можеш само да го избегнеш стравот.
Нема што да се плашиш, ако си толку сигурна само ќе си ги скратиш маките. Иначе може да ти касни и ради абортусот , од стрес , ако си мењала клима сега брзо ( пример после одмор мене стално ми касни ) .. Така да не се мачи , земи си тест , мада немаш потреба , како што викаш дека кондомот ви се нема скинато , а ако претходно не сте имале никаква пенетрација без кондом ( ја знаеш таа политика ваљда предсемена течност и сл. ) нема никаква шанса да си бремена
bev na odmor i toa dvapati letovo i toa sega vo avgust bese toa posle poslednata mensturacija.... a inace posle abortusot ne sme imale odnosi bez kondom.....
^ете, си немала незаштитен однос +си менувала клима е сега можеш да бираш, дали ќе си купиш тест да не си седиш на мисла, или самата ќе си ги ставиш овие факти во глава
Жити Бога, јас арогантно ли ти се обратив првиот пат? Ако збориш за себе ондак ок. А друго, како очекуваш кога не се изјаснуваш убаво некој да те разбере што сакаш да прашаш? И сега ти не си се изјаснала како што треба па јас сум крива што погрешно сум одговорила? Не знам зошто губам време, навистина. И немој да ословуваш со погрешни епитети, прво изјасни се како што треба, потоа не скокај ако некој не ти го свати прашањето само заради тоа што во едно мислење едно пишуваш а после него се демантираш сама, и за крај не буни се кога некој одговара на твојот "повик"! (повик-првиот твој пост после мојот прв одговор!) Ете толку, те препуштам на останатата маса "арогантни" девојки. Секое добро!
Zdravo na site Jas samo sakam da ve prasam dali ima sansi da sum bremena? So decko mi non stop imame seks so kondom, ponekogas mi go staval bez kondom ama samo na kratko, vednas staval kondom potoa, a pred nekolku dena koga mi go stavi bez kondom, bidejki mnogu bil napalen od predigrata odma svrsi, nadvor od mene da, se iskontrolira, go izvadi, ama sepak jas se plasam bidejki nikogas do sega toa se nema sluceno... Blagodaram
Јас мислам дека нема шанси. Нема причина да се плашиш, штом работата ја завршил надвор и немал никаква допирна точка со "сестрата"
Вчера со дечко ми имавме секс и кондомот пукна. Тој е сигурен дека не сврши во мене, но околу вагината бев испрскана со спермата дали е можно и внатре да се лизнато? Ми беше неплоден ден и денес добив.Има место за паника и дали да се напијам апче за ден потоа?
Ако тоа се случило вчера а денеска си добила нема место за паника од бременост,само од некоја инфекција зависи колку добро си го познаваш партнерот