Еј девојче..Обрати се на http://www.glamstik.mk , има многу со вакви проблеми. И не само со перница, туку и со молив, морков, краставица, виршла...се‘ ќе најдеш таму. И знаеш што? Сите излегуваат бремени и раѓаат молив што мрда, краставица што зборува, перница што оди..Предмети со човечки особини. Дури и пелени им менувале Ме изнасмеа Нека си појде другарка ти на гинеколог, зашто мислам дека е бремена и нека ти каже како изгледа перницата-фетус видена на ехо, баш ме интересира Шала на страна, не верувам дека другарка ти би ти ги доверила нејзините најинтимни секс-фантазии, па ако можеш друг пат обрати си се во прво лице
А пред да прашаш такви глупости , што не пишеш на гугл од што се останува бремена , за другарка ти , не за тебе секако Ени ме насмеа еј Само внимателно со перницата кажи и
ваков виц одамна немав прочитано? да прашам извинете иако знам дека не е за тука да не си сакала виц да пишеш има друга тема за тоа. али девојче ??? п.с. може ли од гакичките да останам трудна извини што се изнасмеавме сите али стварно е банално
Зезајте се вие ама од перница намногу се затруднува, а да не зборам за другите предмети . Остај тоа, ама после нема да сака да го признае детето, па кое презиме да го носи...проблеми се тоа, а перниците знаат незгодни да бидат.
Ako таа остане бремена од перницата, богами ќебето цел живот ќе сака секс со неа Не за друго туку да види какви деца ќебенца ќе има Божееееееееееееееееееееее!
Просто не можам да поверувам што прочитав Јаоооооооооо повик од дивината Девојче а перницата со или без навлака била? Ако е со навлака нема шанси да е трудна е ако ебез тогаш нека се спрема за деца перничиња
хахахахахаха Боже зарем постојат вакви луѓе???? Ме изнасмеавте сите...Па до толку неинформираност брееееееееееееееееееееееееееееееее
добро бе девојче се поставува вака глупо прашање ( извини ако те навредив) немаш 5 год за да бидеш до толку неинформирана за сексот колку што видов имаш 16 год
Хелоу некој спомна бременост!? Ане бебињата штркот ги носи, што ви е на нас ??? П.С не е смешно, жално е. НАРАВОУЧЕНИЕ: Неинформираноста е болест
јас мислам дека ќе се роди дормео перниче - анатомско за да биде позгодно наредниот пат ллеле божеее што ќе не видиш што ќе не чуеш
Аххахахахахахахах леле не можам пукнав хахахахха.Срамота е да помислиш на вакво прашање,а не пак тука да го поставиш.....Ако мислиш дека со ова ќе си интересна си се зафркнала,само се избрука Бтв многу се изнасмеав од постот со тие моливи,виршли и останато
Леле ама си се изнасмејав слатко Мани од коментаров, него и другиве коментари беа одлични хихих. Леле циркуси значи, што нема да чуеш и прочиташ. За девојчево што мислам дека веќе нема ниту еден пост да пише да и кажам да не се секира, нема да остане бремена. Леле уште се смејам.........ццццц... некој бегал од часови по биологија изгледа у основно
Aко оди во теретана, е тогаш ќе биде дормео перниче. Прво ќе се роди млитаво како пердувесто перниче од кое фаќа вратоболка секое утро.
Да вие само зафркавјте се, мојата другарка правеше така и ене види ја сега, стомакот до нос Лелеееееееееее се изнасмеав. Добро девојче извини на директноста, ама ти гл**а ли си? Божееее не ми се верува Ама за секој слуцај кажи и на другарка ти да оди да си се провери, МОЖНО Е ДА Е ТРУДНА