1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Со перница? И се плаши да не е трудна? :rofl: :rofl: :rofl: Не сум знаела дека перницата има сперма и дека свршува :rofl: :rofl: :rofl:

На stejsi2005 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    :D :D :D :D :D :D :D :D
    Аман бе!
    Не прашувај глупости!
    Па не си мала мајкому!

3. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    400
    Еј девојче..Обрати се на http://www.glamstik.mk , има многу со вакви проблеми. И не само со перница, туку и со молив, морков, краставица, виршла...се‘ ќе најдеш таму. И знаеш што? Сите излегуваат бремени и раѓаат молив што мрда, краставица што зборува, перница што оди..Предмети со човечки особини. Дури и пелени им менувале :rofl: Ме изнасмеа :rofl: Нека си појде другарка ти на гинеколог, зашто мислам дека е бремена и нека ти каже како изгледа перницата-фетус видена на ехо, баш ме интересира :rofl:
    Шала на страна, не верувам дека другарка ти би ти ги доверила нејзините најинтимни секс-фантазии, па ако можеш друг пат обрати си се во прво лице :)

На stejsi2005 и nela.oh им се допаѓа ова.
  4. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    А пред да прашаш такви глупости , што не пишеш на гугл од што се останува бремена , за другарка ти , не за тебе секако :D Ени ме насмеа еј :) Само внимателно со перницата кажи и :!: :D

5. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244

6. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Ова за предметивe што мрдаат се изнасмеав. :rofl:

7. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.431
    Допаѓања:
    5.392
    ваков виц одамна немав прочитано? да прашам извинете иако знам дека не е за тука да не си сакала виц да пишеш има друга тема за тоа. али девојче ???
    п.с. може ли од гакичките да останам трудна :lol: :lol:
    извини што се изнасмеавме сите али стварно е банално

8. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Зезајте се вие ама од перница намногу се затруднува, а да не зборам за другите предмети . Остај тоа, ама после нема да сака да го признае детето, па кое презиме да го носи...проблеми се тоа, а перниците знаат незгодни да бидат.

На nela.oh му/ѝ се допаѓа ова.
  9. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Ako таа остане бремена од перницата, богами ќебето цел живот ќе сака секс со неа :!: Не за друго туку да види какви деца ќебенца ќе има :lol:

Божееееееееееееееееееееее! :x :x :fubar:

10. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    98
    Просто не можам да поверувам што прочитав :o
    Јаоооооооооо повик од дивината :lol: Девојче а перницата со или без навлака била? Ако е со навлака нема шанси да е трудна е ако ебез тогаш нека се спрема за деца перничиња :lol:

На Neznam1 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Ц ц ц ц добро бе како можат вакви глупости да пишуваат стварно не ми е јасно :^) :o

12. santa

santa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    132
    Допаѓања:
    7
    хахахахахаха Боже зарем постојат вакви луѓе???? :D :D :D Ме изнасмеавте сите...Па до толку неинформираност брееееееееееееееееееееееееееееееее :headbang:

13. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    125
    добро бе девојче се поставува вака глупо прашање ( извини ако те навредив) немаш 5 год за да бидеш до толку неинформирана за сексот колку што видов имаш 16 год

14. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    125
    хахахаха ме изнасмеа

15. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.390
    Допаѓања:
    1.115
    Хелоу некој спомна бременост!? Ане бебињата штркот ги носи, што ви е на нас ??? |(

П.С не е смешно, жално е.
    НАРАВОУЧЕНИЕ: Неинформираноста е болест :D

16. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    јас мислам дека ќе се роди дормео перниче - анатомско за да биде позгодно наредниот пат :D :D :D :D :D ллеле божеее што ќе не видиш што ќе не чуеш :D :D

17. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    Аххахахахахахахах леле не можам пукнав хахахахха.Срамота е да помислиш на вакво прашање,а не пак тука да го поставиш.....Ако мислиш дека со ова ќе си интересна си се зафркнала,само се избрука ;) Бтв многу се изнасмеав од постот со тие моливи,виршли и останато :D

18. Krisi

Krisi Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    408
    Допаѓања:
    153
    Леле ама си се изнасмејав слатко :D :D Мани од коментаров, него и другиве коментари беа одлични хихих. Леле циркуси значи, што нема да чуеш и прочиташ. За девојчево што мислам дека веќе нема ниту еден пост да пише да и кажам да не се секира, нема да остане бремена. Леле уште се смејам.........ццццц... некој бегал од часови по биологија изгледа у основно :D :D :D

19. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    400
    Aко оди во теретана, е тогаш ќе биде дормео перниче. Прво ќе се роди млитаво како пердувесто перниче од кое фаќа вратоболка секое утро. :rofl:

20. tanje.love

tanje.love Истакнат член

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    7
    Да вие само зафркавјте се, мојата другарка правеше така и ене види ја сега, стомакот до нос :D
    Лелеееееееееее се изнасмеав. Добро девојче извини на директноста, ама ти гл**а ли си?
    Божееее не ми се верува :rofl: :rofl: :rofl:
    Ама за секој слуцај кажи и на другарка ти да оди да си се провери, МОЖНО Е ДА Е ТРУДНА :rofl: :rofl: :rofl:
    :headbang: :headbang: :headbang: