Девојки, Вчера проверив крв и урина. Имав пополнето хцг хормон на урина, но во резултатите нема такво нешто. Резултатите се одлични, скоро совршени. Последен пат имав нецелосен однос пред скоро 2 месеци, од тогаш сум имала циклус 2 пати до сега, нормален како и секогаш. Последниве денови чувствувам гадење, подуеност во стомакот, грчеви, болки, не ми се јаде ништо и од време на време имам тапи болки во желудник. Дали има место за паника за бременост? На лекар ми препишаа некои капсули, но исто ми е и со нив и без нив. Би сакала совет!!!
Го испита тој хормонот и не ти го покажува во резултатите така? Не си тогаш, не му ја мисли. Што капсули пиеш? И јас имав ваков период пред месец дена, баш како ти што опиша. Ако можеш, напиј се ранитадин, мене докторката тие ми ги препиша. Ама прво пиши какви апчиња пиеш.
Овие ти ги дале ради гасовите и подуеноста во стомакот. Не пиј ранитадин, продолжи овие да ги пиеш. Од стрес ти е тоа гадење и болки во желудникот. Ти кажав и јас имав вака и сега кога си го враќам назад филмот тогаш и јас бев во стресна ситуација. Не се нервирај не си бремена. Пиј јогурт повеќе, двопек, лесна храна, за да ти се стабилизира желудникот.
Искрено долго време бев под стрес. Веке неколку дена ги пијам капсулите, но не ми помага. Дури имам и болка во долниот дел од стомакот тоа ме плаши. Ова со бременоста се посомневав и затоа правев тест, но 50-50 бев со мисла дека не/сум бремена. Фала ВИ многу!
Знам како ти е, потполно те сфаќам. Не се нервирај, уште полошо ќе ти биде. Негативен ти е тестот, нема зошто дополнителни стресови.
И уште нешто, да си знам за друг пат. Кога е негативен HCG не го пишуваат во резултатите или...какое?
Имам 1 проблем кеве молам за совет вечерва имав анален секс без заштита бидејки имав добиено менструација и неможевме вагинално он сврши внатре анално ама моментално несе избришав не носев марамчиња и сега осекам како внатре во аналниот отвор нешто да ми стои непријатно чуство имам и плус се плашам од тоа дека може дел од спермата дасе спишти надоле накај вагиналниот отвор кога стасав дома имаче малку сперма на гакичките што потекло незнам дали има шанси за бременост кеве молам за совет
Пред 4 дена со дечко ми имав секс со кондом. За време на односот дечко ми се тргна нешто , и после пред да пенетрира пак кондомот се скина. Значи не беше внатре, туку само што ме допра, плус во кондомот немаше свршено или нешто такво. Дали треба да паничам после ова или не? :/
Здраво, Девојки во паника сум, Значи пред 2 недели имав заштитен однос со дечко ми, тој не сврши во кондомот туку внатре беше т.н предсемена течност! Во петокот требаше да ми дојде, денес видов многу малку крв, скоро една капка! Ме фајќе паника, што значи ова. Инаку ги имам тие болки како и секогаш, но досега не ми е дојдено....што значи оваа капка?? Има ли некакви шанси за недај боже - бременост Ве молам за одговор, совет!! Help
Пред месец ипол имав секс со кондом и плус пиев уште претходно анти беби пилули. После тоа две недели после тој секс добив, и сега следнава менструавија ми касни веќе 3 дена. Дали мислите дека има простор за загриженост? :/
Ќе добиеш деновиве, не се секирај. Тоа што ти потекло малце и имаш такви болки значи дека треба да добиеш.