леле неможам да се сопрам од смеење и вака во европа ќе идеме ц ц ц ц ц ...хахахаххахахахахахахахаххахахахахаххахахахахахахахааххахахахаххахахахахахахахахахахахахахахаххахахааххахахахахахахаххахахахахахаххахаххахахаххах... и стварно кажи и на другарка ти нека оди на гинеколог 1000% е трудна
како прво како може да ја пикне перницата. ? тоа не ми е јасно? ?? боже девојче . без навреда дали си ти нормална што прашуваш? хахахахахахахахахахахахахахаххахахахахахгахАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ се пресмеав... ептен се пресмеав
изгледа има големо искуство во сексот и има сменето повеќе партнери па затоа успеала да ја бутне перницата ХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХА
хахахахахахахаххахахахахахахахахахахахахахахах да изгледа.... не дај боже ова да го каже на некоја најдобра др. или нешто. ке се обрукаааааааа... хахахаххахахахахахаха
вие се зафрлавате а девојчето има проблем едно ќе т кажам.. под итно на гинеколог и се да му раскажете како гледала порничи и како се е**** со перницата па сега е во заблуда.. обавезно под итно на гинеколог!!!!!
Како може да не може.Ако другарката се е*е со кој ќе стигне,а ова девојче го лаже,и како може да не е бремена. А и плус не знам како уште невина... Свашта по светот....
Во контекст на муабетов, мора да пишам еден виц за Фата и маж и. Бил маж и во странство, гастарбајтер, дома не си дошол со години. Еден ден му се јавува Фата и му вика, слушај јас бремена сум , татко ќе станеш. Ама него не му било јасно како е тоа можно па и вика: Фато како бе така ти трудна остана? Фата : А бе ти текнува дека ти слика ми прати ? Е па јас навечер спиев со сликата и ете се фатило . Мислел , мислел , пак нешто нејасно му било. После некое време му светнало и и се јавува на Фата. - Фато, јас тебе ти пратив слика , ама од пола нагоре
Па може да проба истовремено со перницата и нека земе некоја слика, таман кога ќе се породи ќе има апликација на перничето хахаххахахаххахахахахахахахахаххаа
Muabetot ne e za smeenje kazete mi sovet kako da ja otrgnam od taa misla deka taa mora da zivee normalen zivot da fati de4ko i ako saka da se skini ... No sepak ona prodolzuva so toa , a menstuacijata i kasni skoro sekoj mesec od sto moze da bide toa... A ona so sega nema imano de4ko nitu eden... Helppp... Ve molam pisuvajte soveti...
Е па нека си побара помош од некое стручно лице. А тоа што не и е баш редовна, т.е. и касни од тоа што сеуште и се нема нормализирано. А ова со пернициве no coment
I jas mislam taka veruvajte .... Ama kako da aj otrgnam od toa sto e opsednata so sex... Ne saka da sfati deka pernicata ne sodrzi spermatazoisi... I ja sponekogas se smeam na toa ama ne mozam da i objasnam ... a kako sestra mi e ... Zatoa ve molam za Helppp ....:'(
LOOOOOOOOOL!!!! Море,тргаме шега,ама сериозна е работава,не е за смеење,за психијатар е. Лооооооооооооооооооооооооооооооол!!!! Хормони...
Ако перницата има навлака, нема зошто да се секира. Се знае дека сексот е само со заштита. Така да и кажеш.
Епа ете гледаш, очигледно настанале психички проблеми од мислење на сексот со перницата, па не може да добие девојчето Се прашувам со кое ќоше од перницата го правела тоа... Единствено решение-ПСИХИЈАТАР. И гарантирам дека и тој би се пресмеал ако ја слушне приказнава Аман, ќе ја прати во Бардовци!