Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. bella05

bella05 Активен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    0
    Da znam ama me maci ovaa pretspermalna tecnost :/

2. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932

Значи еве сепак можело. Преретко е ама може. Страв да те фати навистина. :worried:

3. Freya123

Freya123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    234
    дали е ризично да се има секс за време на плодни денови, ама со кондом и без свршување во девојката? не баш на 14от ден, туку 2-3 дена порано

4. Filiposka

Filiposka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    261
    Зошто би било ризично кога се користи заштита?

5. Freya123

Freya123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    234

па со оглед на тоа што ништо не е сигурно.. :) искрено, нова сум во овие работи и премногу имам страв од несакана бременост, па паничам цело време.. и покрај тоа што знам дека се прошло океј, со заштита и без свршување, пак се плашам :/

6. Betyy

Betyy Активен член

Се зачлени на:
    12 декември 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Феминки,
    имам прашање за Вас
    значи така, со дечко ми имавме двапати односи, еднаш пред 3 недели (почеток на плодни ден) и еднаш пред 1 недела (неплодни ден.)
    И двата пати бевме заштитени само вториот пат беше 10 секунди без кондом а потоа со кондом (мислам дека нема шанси да е нешто од тоа и не сврши)..
    Ми касни 3 дена, малце во паника сум, стомакот ме боли 5 дена веќе и страв ми е од недај боже бременост.. :((
    ако може за помош-совет што да правам или зошто не ми е дојдено уште? има ли некакви шанси??
    ПОМОШ, ПАНИКАА

7. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Според ова што го збориш....тешка работа за бременост. Не паничи,од стрес неможеш да добиеш.

8. pomognetemi

pomognetemi Активен член

Се зачлени на:
    13 декември 2012
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    0
    Што да направам

luge mene mnogu mi e teshko VE MOLAM POMOGNETE MI.. znaci imav analen seks so dechkomi ali bez kondom.. a samo so mi zavrshi rechi si menstruacijata.. moze e glupo ova so kje ve prsam ama mene mi treba golema pomosh: VAKA DECHKOTO NE SVRSHI VO MENE svrshi nadvor od mene ama mene mnogu mi e stravda ne sum trudna a samo so mi zavrshi so mislite MOZNO LI E :( go prasav nego toj mi vika nema shansi ne misli na takvo neshto a ne sum skinata :/// VE MOLAM POMOGNETE MI MNOGU MI TREBA VASHATA POMOSH kje si umram :'(

9. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.892
    Допаѓања:
    11.288
    Не си трудна смири се ;)

На pomognetemi му/ѝ се допаѓа ова.
  10. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Не си умирај нема шанси да си бремена.

На pomognetemi му/ѝ се допаѓа ова.
  11. pomognetemi

pomognetemi Активен член

Се зачлени на:
    13 декември 2012
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    0
    sigurno :( ? mnogu mi e strav neznam so bi praela da n ste vie :/ :( FALA VI MNOGUUU
    mimi falaaaaaaaaa <3
    uff polesno mi padna luge fala vi mnogu .. sepak prvpat imam seks.. malce mi e glupo ali toa e.. ne planiam na 18 god da ostnam bremena.. mnogu mi bshe teshko stvarno i fala vi mnogu.. znaci da ne se sekiram nema takvo neshto :D ?

12. Ej-bi

Ej-bi Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16

Од стрес ти доцни, во иста ситуација бев, и си добив. Нареден пат внимавај, јас си ветив себеси дека ќе бидам мн внимателна,он исто. Посебно втор,трет пат. Гледај ако веќе сакате нешто без кондом, нека биде прв пат и нека секогаш се трга на време :)

13. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.383
    Допаѓања:
    17.588
    КИСЕЛО ТИ СЕ ЈАДЕ ЛИ ?? [​IMG]

Може не си скината ама гзот ти е расцветан ко булка.
    Не знам ти што подразбираш под скинато, скинат химен, скинат анус или скината усна? Било кое од тие да е ``скинато``, ти си дефинитивно скината, тоа само си ласкаш.

Tуку што ти беше прашањето-дали си бремена од анален секс или дали си скината?[​IMG]

На Ana.Jones, game123, tanci1 и 5 други им се допаѓа ова.
  14. pomognetemi

pomognetemi Активен член

Се зачлени на:
    13 декември 2012
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    0
    haha.. ne ne dali sum skinata.. tuku dali mozno e da ima shansi da sum bremena :worried:
    inache ne ne mi se jade kiselo se e najnormalno :D

15. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.375
    Допаѓања:
    103.131
    Абеја добра ти е финтава со киселово :rofl:
    Деца бе, ај па девојче ти и не си дете толку, на часови по Биологија сте седеле или стандард сте бегале? Не ми е јасно, треба да се интервенира кај Панче Кралев да се зголеми фондот на Биологија кога веќе не ставаат сексуално во школо :!:

На game123 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Не си бремена,значи ако имаш анален однос не се кини хименот така.Хименот се кини со длабока пенетрација,а по напишаново не пенетрирал во тебе.Во иднина користете кондом за да немаш вакви мисли.

17. deckoto

deckoto Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2012
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    138
    ima li sansi posle prvata partija da ostanat spermatozoidi vo kanalot ako posle odnosot pominat 30 minuti izmokris i se izmies , ?

18. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.383
    Допаѓања:
    17.588
    Ауу па ти супермен да не си? :rofl: :rofl:
    Секогаш има шанса, секогааааш, никогаш не вели никогаш. Еве на пример, ако се направиш со мастило од пенкало, се миеш, се триеш добро и на крај пак останува трага, исто ти е. И ако си се измочал, може да има сперматозоиди во предсемената течност.
    Туку, тебе ти се јаде ли кисело? ;)

Па има шанси да си бремена само ако машкиот полов орган го нашол тајниот пат од анусот до хименот, па потоа назад до матката, само за тоа треба добра пракса, инаку може, се може ако се сака доволно.
    Ти се смееш ама ситуацијава не ти е баш за смеење девојче.

Зошто не ти се јаде кисело, да не имаш некои проблеми со желудникот? Напиј се чај од нане. ;)

На game123 и SomeWhere им се допаѓа ова.
  19. ssimona

ssimona Активен член

Се зачлени на:
    14 декември 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    1
    Prv pat pisuvam mnogu sum zagrizena ,i sakam da mi kazete sto mislite za mojte somnezi da se namalat...imavme odnos no deckoto koristese kondom i svrsi vo nego e sega neznam dali go izvadi ili ne ,i mislam deka ne bese skinat, zatoa sto psole vidov spermata seuste bese vo nego i gore najgore na kondomot imase neso ligavo no toa sum sigurna deka bilo od mene, zatoa sto i zenskite vo tekot na seksot ispustaat takvo belo ligavo ....Sto mislite vie ,bitno mi e i vaseto mislenje inace seuste ne sum dobila imam redovna menstruacija i na 15 dekemvri treba da dobijam sto znaci utre no se slucuvalo i porano i zatoa sum vo panika ..pomognete fala odnapred :****

20. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    :) Мислам дека без потреба паничиш. Relax ќе си добиеш.
    Второ, како не знаете дали го извадил или не? |( не се подсмевам туку ви се чудам на некои девојки кога ќе пишете.
    И нели дечко ви треба да има малце во главата и да го провери кондомот на крај дали е Ок (да не е скинат). Тоа да сте го провериле, сега немаше да му ја мислите.