dali nekoj znae devojki dali so proverka na krvna slika, normalno za bremenost dali pokazuva tocno ako ti docni samo 2 ili 3 dena fala odnapred
Вака значи сум во мала паника,,,,,имавме секс со дечкото вечерва 2 пати без кондом 1 пат не сврши во мене сврши надвор али малку од спремата потече на вагината.....а после се избриша и сето тоа.....па по негде 5-10 мин пак имавме секс без кондом и ми е страв сега дали има шанси да се напраи белја а иначе во неделата ми заврши менструацијата што значи(колку што се разбирам) ми се неплодни денови али ипак ми е страв Што викате вие??
да си земеш апче за ден потоа , ако на 2 партија сте имале секс а он претходно не бил да моча можно е да останало во каналчето од спермата , а плус по многу брзо време пак сте имале што значи дека е многу веројатно , е сега те вади тоа што си во неплодни денови ама јас сепак не би ризикувала ни момент , колку побрзо испиеш апче толку подобро
И јас истото го мислам...од лично искуство ти кажувам дека ако не мочал партнерот многу се големи шансите да забремениш. Несакам да те уплашам, можеби нема да останеш зошто не ти се плодни денови но сепак е ризик . Колку часа поминаа од односот?
Fala vi najmnogu na site jas samo da ve izvestam deka konecno dobiv ,mislam deka e sega se vo red )) se smiriv i izlegov konecno od depresijata i premn. sum happy pozdrav do site ** i uste ednas fala na vasata poddrska
Па вчера вечер имавме секс оффф глупа јас што го оставив да имаме пак викате ке има ефект денес да земам од тие апчињата?
најголем ефект има во првите 24 часа а ефектот е до 72 часа после односот значи 3 дена , така да ако си земала , ке има ефект само што се малку поскапи некаде околу 500 денари и во некои аптеки бараат рецепта , ама срека има и такви кои ги даваат и без
sakam da ve prasam dali ima sansi test za bremenost da pokaaze netocni rezlutati?? na primer da e pozitiven a da ti izleze negativen ??
mozat li da se javat simtomite na bremenost po dva dena od seksualniot odnos , kade sto vekje dva pati ima svrsheno maz mi vo mene ?
Мама грешка си и те како можат да погрешат мене ни еден тест не ми излезе позитивен кога проверував дали сум останала бремена и ако после разбрав дека сум 4 недели бремена.........така да јас имам лошо искуство со тестовите и затоа го препорачувам тестот преку крв од него поверодостоен нема
мене ми излезе лажно позитивен тест, а јас не бев бремена. истиот ден бев на гинеколог и немаше никаква бременост. јас не им верувам 100% на тестовите.
Профилов е лажен затоа што не бев доволно храбра да пишам од вистинскиот,барем искрена сум Како и да е... со дечкото имавме односи.... Значи следната недела послем првиот однос од кога станав "виновна" имав повторно односи и повторно ми течеше крв. Прашањето ми е за овој вториов пат кога повторно ми течеше крв Бидејќи за време на односот видов дека малце имаше како протечено од кондомот течност (он сеуште немаше свршено) и испаничив и се избришав нормално со влажна марамица .... Затоа што сум паничарка по карактер а еве веќе ми доцни 1 ден дали има шанси да сум бремена и колку време е нормално да касни послем првиот пат? Знам дека многумина ќе ми се насмеат ама ете...со све се умарам
Здраво, сакам да прашам дали тестот за бременост ке покаже точен резултат по 15 дена од ризичниот однос, а ми доцни веќе 5 дена? Однапред благодарам