ke pocekam uste nekoe vreme i ke napravam vi blagodaram na site,kako i da e jas go posakuvam toaa hihi ^^
zaboraviv uste nesto da napomenam,mislam deka hormonite mi rabotat 300 na saat kako nenasitna sum za seks a sekoj vtor den imam i toaa prekrasen seks,nesto se slucuva so mene
Vaka srcka, Sure Check pokazuva rezultati 7 dena posle rizicniot seks, zasto do togas vekje plodot se vgnezdil vo matkata i pocnuva da se laci hormonot sto pokazuva dali si trudna ili ne. Sto posto e tocen, si ima i upatstvo kako da znaes deka ne e ispraven, se e ubavo objasneto. A toa deka mnogu ti se saka, toa nema nikakva vrska so bremenost, toa si e do seksot, ako e dobar mnogu jasno deka kje ti se saka. Znacite na bremenost barem na mene sto mi bea pocnuvaat otkoga vekje kje ti kasni, ne porano, i toa prvo mi bese so zacesteno mokrenje i zapek, potoa imav macnini od vreme na vreme ali ne do tolku da trcam da povrakjam, duri tamu negde posle 8-9ta nedela pocnuvaat tie povrakjanjanja kako na filmovine a moze i da ne ti se povrakja voopsto. Do 10 dena se ceka da se vidi dali kje ti dojde, posle se pravi test, ne radi drugo, da ne frlas 150tina denari bez vrska
off lele veke neznam ni sto da mislam site razlicno mi imaat kazano i tolku mi e puna glavata sto mozebi e samo psihaa,haha da do seksot e amaa ovaa e hormona do plafona,neznam se e tolku cudno zatoa sto nikogas mi se nema deseno tolku malku da mi trae menstruaciata i da mi tece po dve tri kapki na den tie tri denaa,ne osekam sega nesto nekoja nagla promena edinstveno sto spiam ovie dva triu dena mnoguu imam macnini koi traat samo 5 minuti grcevi i gradite mi se zgolemuvaaaat,znam rano e od 15-ti do sega za da bi mi se slucuvalo ova no etee,fala mnogu duso i na site vas iskreno na pomosta i sovetite,bidejki sum sama i slusam samo soveti od devojki koi mozebi i ne mi ja kazuvaat vistinata
Kolku vreme im treba na tie spermatoidite da vlezat vo matkata i da napravat cudo?zatoa sto koga mi svrsi bev cista nemase krv imav samo bolki ona pred dobivanje mene ne mi protece menstruaciaata posle nekoj saaat imav uzasni bolki kako i sekoj mesec primiv inekcija(kako sekoj mesec) povrakav i menstruacija slaboo slabooo,a sekogas odkako dobivam posle primanjeto inekcijaa tece kako cesmaa vo narednite 4-5 denaaa AAAAAAAAAAAA
Spermatozoidite vleguvaat odma vo matkata stom kje svrsi deckoto VO tebe (a ne nekade nadvor) i vekje vo naredniot saat jajce kletkata e oplodena i pocnuva da se deli, no za da bides bremena treba da projdat 7 dena za plodot da se zakaci za matkata, zasto bez toa ne moze da zivee. Veruvam deka ti se cudni simptomite ama po ova sto go procitav ne si bremena, a ti znaes dali kje pravis test ili ne. Mozno e da imas nekoj mal disbalans na hormoni i radi toa pomalku da si krvarela i da gi imas drugive simptomi (sto uste ednas napomenuvam ne ukazuvaat na bremenost, pred se zasto ne se pojavuvaat tolku rano vo nikoj slucaj), ama povekjeto od znacive ukazuvaat na stres, mozno e da se pojavat i ako si na dieta, itn. Iskreno ne frlaj pari za test, zasto nemas potreba, i kjuti i raduvaj se sto pomalce ti tece
Да се вклучам и ја во разговоров и мене дечкоми ми сврши точно на денот кога добив менструација т.е првиот ден од менструацијата( прв добив, па по неколку саати имав односи и сврши малце ). па имав мн крварење после односот (парчиња) и 7 дена ми траеше како и стално.имам редовна менструација. е сега што се однесува на бременоста здравје боже. ако ми е пишано нема бегање. Што е од Бога добро е.
pominati se poveke od 7 dena srcka,hahaha ma kakvo raduvanjee,podobro e koga mi tece povekee se osekam poubavo a vakaa i glava me boli i omalaksana sum i se,ne se cistam kako sto treba vi blagodaram na site,kako i da e ke dojde 15-ti ke vidimee
Devojki na 7 neomvri imave odnos so decko mi bez zastita no ne svrsi so mene tuku posle 2-3 min mozebi i povekje no mi kasne 3 dena imam siptomi kako sekoj pat za menstruacijata.no mi e malku strah zasto nikogasa ne mi docnese sekogas na iata data dobivav.no poslednite 2 meseci ne e taka vo oktomvri terbase da doboijam na 30 a mi podrana 5 dena vo noemvri isto taka.2 dena porano i nz sega zosto mi docne.nemozam da spijam mislejki na toa zosto porano mi se nema sluceno
Tie 2 dena sum kako omalaksena nisto ne mi se jade dolniot del na stomakot malku me boli uste 2 dena treba da mi dojde mozno li e da sum ostanala i toa e samo cisto nastinka ?
bella05, тебе психата очигледно многу ти вијае. Те молам опушти се, и почекај уште 3/4 дена за да добиеш. Ти сега од што си под стрес-ќе ти касни.
Opustise iako znam deka mislite te potisnuvaat ,i nemozes da ne mislis no obidise da pravis drugi raboti, i mene istoto mi se sluci mi kasnese krenav panika bev pravev test, i denta dobiv znaci ke bide uzifkaj
Малце е глупаво прашањево но ме интересира ако знаете, дали после пушењето на џоинт се останува некое време стерилен? така ми тврди дечкоми. сега колку е така незнам :/??/
luge izvinete so se izbacuvam vaka i so ne pisuvam na mk font znaci jas stvarno neznam vise so da pravam... moze smehsno e ova ama mene mi zavrshi na 13 a sea sme 26da ne znaete koa od prilika treba da dobijam.. i dali e mozno da sum brenema.. poradi toa so site do sea so sum gi prasala imale dvapati dobieno vo mesecov jas seushte nemam so da pravam nekako se plasam ((....
Немаш напишано дали се работи за месец ноември или декември. Ако си ја имала последната менструација на 13-ти декември и ако добиваш на 28 дена (како што треба) тогаш следната менструација треба да ти биде на 9-ти јануари. Не се вознемирувај, рано е. Ако пак последната менструација ти била на 13-ти ноември, тогаш си требала да добиеш на 10-ти декември. Ако е така, значи ти доцни 16 дена, тоа е ПРЕМНОГУ. Направи тест за бременост доколку си имала ризичен сексуален однос и посети гинеколог уште утре.
здраво женски имам едно прашање. Последен пат имав односи на 18 мин месец не ми беа плодни денови и после си добив нјанормално имав обилна менструација 7 дена што секогаш имам. Незаштитени односи не сум имала мислам секогаш користиме кондом и дечко ми не свршува во мене ама тогаш првин некоја сек пенетрираше во мене па после продолживме ама ете добив. Сега треба да добијам имам симптоми за добивање ме болат гради и јајници најнормално ама на моменти овие 2 дена ми е мачно не со нагон на повраќање ама онака што може да ми е пошто од дома не сум излегла учам по цел ден дека колоквиуми . ама сепак малце се исплашив можно ли е толку облино да крварам а да сум бремена или не? не ми се смеј те само ве молам
јас мислам дека тоа ти се симптоми за добиванје и плус дека се пазите не мислам дека постои шанса да си бремена позз
Женски , што напраив јас. Со дечко ми цел месец си имаме редовно секс заштитен и се во ред арно ама еднаш имавме без кондом тој не сврши во мене. И сега кога треба да ми дојди на 21 сеуште нема ништооо, 5 дена главата си ја трескам во ѕид незнам што да правам помагајте можно ли е да има нешто....