Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    ^не верувам. Логичен заклучок, колку партери (дечко-девојка или маж/жена) имале однос цело време а дознаваат за бременост после 5/6та недела....значи не пречело. Е сега нормално немој акробации да изведуваш :D ;)

2. Vampire.e

Vampire.e Активен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Vaka sea da ve prasham neshto,so dechko mi imavme analen seksama jas ne sum skinata i ne svrshi vo mene,dali ima mesto za panika ili ne ? :)

3. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.539
    Да има место за паника ,ако дуваше појке ветер :D :D

4. SomeWhere

SomeWhere Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    188
    Допаѓања:
    70
    ^Дали сега треба да се смееме? :^)

Доколку си имала анален секс и плус тоа не си скината и не свршил во тебе нема место за паника.

5. Dani16

Dani16 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    2
    Здраво феминки ..ви пишувам да ве прашам за еден совет..па вака пред една недела имав односи со дечко ми ама беше со заштита и не сврши во мене..ама после неколку саати ептен малку имавме и исто така пак не сврши во мене..Проблемот е тоа што јас имам нередовна менструација, често се случува и по 10 тина денови да ми доцни и сега малку сум загрижена...вчера приметив како кафеав исцедок (слично како кога е почеток или крај на циклус) и ми е страв па ве молам за совет пишете позз:*

6. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Според тоаштозбориш дека не свршувал во тебе и дека цело време сте имале со заштите, не верувам дека постои место за паника.
    Поготово ако и порано си имала таков кафеав исцедок.
    Е сега, ако ти мислиш дека има место за паника(за нешто што можеби не си ни пишала), земи си еден тест сабајле 63ден. е ако не се лажам-тој е меѓу најефтините и провери си. ;)

7. Anouk

Anouk Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    806
    Допаѓања:
    1.380
    И вториот пат ли беше со заштита ?

8. Dani16

Dani16 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    2
    Не вториот пат без заштита ама ми рече дека не сврши во мене, пред време го извади знае дека јас сум паничарка хаха и сега многу мислам знам дека имам нередовна менструација и сега чекам :(

9. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    ^да бидеме реални, колку и да се мали шансите ама штом се нема заштита... предсемената течност е тука. Така да колку и да се минимални - сепак постојат.

10. sweety90

sweety90 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    224
    Здраво девојки... Пред 2-3 недели(27.12) имав прв сексуален однос со дечко ми без заштита но не сврши во мене...после тоа 4 дена крварев...а на 2ри јануари требаше да добијам редовна менструација...но еве денес е 12ти а сеуште немам добиено...дали постои можност да сум бремена? :worried: :worried:

11. SomeWhere

SomeWhere Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    188
    Допаѓања:
    70
    Направи си тест секој секс без заштита е ризичен,а тебе повеќе време ти доцни така да најдобро направи тест.

12. Donnicka

Donnicka Активен член

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    0
    Zdravo dami,jas veke 2 god imam nezastiten seks,pa eve seuste ne sum zatrudnelaa vo panika sum da ne ne e vo red nesto so mene,na ginekolog sum proverila sve i se e super imam redovna menstgruacij,ali...osven ako ste gi citale moite komentari seuste cekam ovoj mesec da dobiaam bidejki za prv pat znam deka svrsi vo mene pozz do site,i ne bidete tolkju surovi sprema tiee sto neznaat bas se na ovaa tema :*

13. LauriB

LauriB Активен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2013
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Здраво девојки ми треба ваша помош. Веќе две недели не сум имала менструација и на три теста што ги направив ми покажа дека не сум трудна.Дали имам шанса да сум? Со партнерот бев последен пат пред 2 месеци, а оттогаш еднаш имав циклус.Значи имав односи, па имав менструација, па немав односи и немам менструација. Што мислите?

14. aleks26

aleks26 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    99
    Ма не се секирај нема шанса да си бремена,после последниот однос ти си имала менструација и одтогаш немаш односи,а и плус тестовите што си ги правела се негативни ај еден да згреши ама 3 нема шанса да се неточни.Затоа опуштисе и ке си добиеш не го терај само тамо паметот.

15. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Не си бремена.
    А партнерот ти има направено спермограм? Можеби е до него нешто. Со среќа месецов, да не добиеш :)

16. Donnicka

Donnicka Активен член

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    0
    А партнерот ти има направено спермограм? Можеби е до него нешто. Со среќа месецов, да не добиеш :)[/quote]
    Nema napraveno,ama nikoj pat nema svrsuvano vo mene osven ovoj mesec,ali ete so toa predsemenaa ,si vikam mozebi nesto ne sum vo red ,ama ne se dobiva se taka lesno neli :) inace seauste ne dobiv a trebase denes da dobiam,kako i da e jas koga dobivam nedela dena me sprema a sega imam samo nekoj mali grcevi i toa mn porazlicni so sreka ili nesreka neznam so ke bide kako i da e sto e od Boga dobro dojdeno e

17. elena.mak

elena.mak Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.670
    Допаѓања:
    11.528
    Nema napraveno,ama nikoj pat nema svrsuvano vo mene osven ovoj mesec,ali ete so toa predsemenaa ,si vikam mozebi nesto ne sum vo red ,ama ne se dobiva se taka lesno neli :) inace seauste ne dobiv a trebase denes da dobiam,kako i da e jas koga dobivam nedela dena me sprema a sega imam samo nekoj mali grcevi i toa mn porazlicni so sreka ili nesreka neznam so ke bide kako i da e sto e od Boga dobro dojdeno e[/quote]
    Ние имаме незаштитени односи повеќе од 5 години, ни пазење на плодни денови, ни ништо. Значи, шансите да се забремени така се возможни, но мнооогу мали. Истото важи и за кога ќе сврши во тебе, ретко фаќа од прва. Полека, ќе биде! ;)

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Donnicka

Donnicka Активен член

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    0
    hehe i toa sto vikas duso,denes mi e kraen den,ama sto i da e ke si prifatam i da e i da ne e,falaaaa pozz do siteeee

19. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    147
    Dali e so sigurno da sum bremena na 6-7 ovoj mesec imavme odnosi nezastiteni svrsi vo mene, a na 22 dekemvre mi dojde nemozam da docekam da napram test

20. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Почекај барем до 3-4 дена да ти доцни за тест. Рано ти е уште. Инаку најверојатно си била во плодни денови, има шанси да се фати ;)